Pošlji povpraševanje

Vzdrževanje tlakovcev

Čiščenje tlakovcev

Vzdrževanje in čiščenje tlakovcevBetonski tlakovci so naraven izdelek, ki zahteva razmeroma malo truda za vzdrževanje. V večini primerov zadostuje čiščenje tlakovcev s tekočo vodo, metlo ali mehko krtačo, ki ne pušča prask. Odlično se za čiščenje tlakovcev obnesejo tudi visokotlačni čistilci. V primeru, da določenih madežev ne moremo odstraniti samo s pomočjo vode, se odločimo za specialne detergente za čiščenje tlakovcev. Pred uporabo natančno preberite navodila in izdelek preizkusite na manjšem in manj vidnem mestu. Posebna čistila za čiščenje tlakovcev bodo razgradila mah, umazanijo in alge, ki se lahko pojavijo na tlakovcih. Čiščenje in vzdrževanje tlakovcev bo dosti lažje, če se bomo občasno odločili za impregnacijo. Zaščitna plast bo tlakovce varovala pred umazanijo, vodo in maščobami. Redno vzdrževanje tlakovcev bo pripomoglo k daljši življenjski dobi in dolgotrajnejšemu estetskemu videzu.

Vzdrževanje tlakovcev pozimi

V zimskem času je priporočljivo, da pri čiščenju snega in ledu ne uporabljamo ostrih predmetov in grobih strojev. Previdni bodimo tudi pri soljenju, saj lahko pretirano soljenje znatno skrajša življenjsko dobo izdelka.

Naravni pojavi, ki niso posledica nezadostnega vzdrževanja tlakovcev

Ker so betonski izdelki naravni, se lahko na njih pojavijo naravni odzivi materiala na okolje. Sem sodijo drobne bele lise (cvetenje betona) in blago spreminjanje barvnega odtenka. Na te pojave ne moremo vplivati z vzdrževanjem tlakovcev, vendar bodo le-ti na srečo v nekaj letih tudi zbledeli oz. postali manj opazni.

Cena tlakovcev - prodajamo tlakovce

V podjetju Cemetni izdelki Jarc se že vrsto let ukvarjamo s prodajo tlakovcev. Pri tem strankam nudimo zares ugodne cene tlakovcev, s katerimi boste veliko privarčevali pri tlakovanju dvorišč (cene poiščite v našem ceniku) in okolice hiše. Tlakovci, ki jih prodajamo, so izredno kvalitetni in obstojni. K nam se rade obračajo stranke, ki iščejo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno tlakovcev. Če bi tudi vi radi izvedeli kaj več o tlakovcih, ki jih prodajamo, se obrnite na nas s povpraševanjem in z veseljem vam bomo poslali informativne cene tlakovcev. Na voljo smo vam tudi za vse informacije v zvezi z ustreznim vzdrževanjem tlakovcev.

Cementni izdelki Jarc | Vzdrževanje tlakovcev nam ne bo vzelo veliko časa - povezave na našo stran: