Tlakovanje dvorišč

 

Pri tlakovanju dvorišč ločimo dve fazi:

  • pripravo podlage za tlakovanje dvorišča,
  • postopek tlakovanja dvorišča.


Tlakovanje dvoriščMed pripravo podlage za tlakovanje dvorišča poskrbimo, da je ploskev, ki jo bomo s tlakovci obložili, dovolj nagnjena in da je s tem omogočeno odtekanje vode. Priporočljivo je, da je ploskev nagnjena za 2,5%. Čez nosilno površino nasujemo gramoz in ga zravnamo ter potlačimo, da bo posedanje tlakovcev minimalno. Na utrjeno plast položimo folijo ter nanjo nasujemo pesek. Pomembno je, da pripravimo le toliko površine, kot je bomo v istem dnevu tlakovali.
Druga faza tlakovanja dvorišča zajema polaganje tlakovcev. Dvorišče pričnemo tlakovati na spodnjem koncu. Med tlakovci puščamo dovolj prostora za fugo. Priporočljivo je, da jemljemo tlakovce iz različnih palet, saj bomo tako dobili usklajeno barvo tlakovane površine.


Ko tlakovce položimo jih je potrebno fugirati. Za fugiranje uporabimo kremenčevo mivko, v kolikor je mogoče, brez primesi apnenca. Mivko raztresemo po tlakovcih in z njo zapolnimo fuge. Tlakovce v površino vtisnemo z vibriranjem, ki ga opravimo z vibracijsko ploščo, oblečeno v gumijasto podlago. Tlakovce lahko na podoben način fugiramo tudi s fugirno maso.

 

 

Tlakovanje dvorišča po ugodni ceni

Tlakovanje dvoriščaCena tlakovanja dvorišča je odvisna od velikosti tlakovane površine in od izbire tlakovcev. Cena tlakovanja dvorišča bo torej višja, če bo površina, ki jo želimo tlakovati velika; in nasprotno. V našem podjetju vam nudimo tlakovanje dvorišča po ugodni ceni. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri barve in oblike tlakovcev. V primeru drugih vprašanj ali morebitnih dvomov, vam bomo v najkrajšem možnem času pomagali odgovoriti tudi nanje, dvome pa odpraviti.
Ponujamo vam ugodne in kvalitetne tlakovce ter poceni tlakovanje dvorišča. Ponujamo ugodno tlakovanje dvorišč na Gorenjskem in tudi drugod po Sloveniji. Pokličite nas sedaj in se pozanimajte. Prepričale vas bodo nizke cene ureditve dvorišč in kvaliteta izdelkov ter storitev in seveda profesionalnost naših zaposlenih.

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Vaše 10a
Medvode
Delovni čas
od 7. do 17. ure, sobota od 8. do 12. ure.
Spletna stran
E-pošta
01 3617936
Seznam fraz
tlakovanje dvorišč, tlakovanje dvorišča cena, tlakovanje dvorišč Gorenjska
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA