Pošlji povpraševanje

Čiščenje tlakovcev in njihova nega

Čiščenje tlakovcevV kolikor se odločimo za tlakovanje dvorišča, je prav, da poskrbimo tudi za čiščenje in vzdrževanje tlakovcev. Tlakovci so namreč lahko umazani od saj, mahu, zemlje, motornega olja, malte ali maščobe. Kadar je potrebno je površinsko čiščenje tlakovcev, bosta zadostovali že metla in krtača. Za bolj temeljito čiščenje tlakovcev je včasih potrebno uporabiti krtačke z jeklenimi žicami, vendar bodimo previdni, da ne povzročimo globljih prask. Ljudje se za čiščenje tlakovcev pogosto poslužujejo tudi visokotlačnih čistilcev v kombinaciji s prilagojenimi čistili. Vsekakor vam priporočamo, da izdelke najprej preizkusite na majhni površini tlakovce za tlakovanje dvorišča, dovozne poti, itd. Šele, ko je izdelek preverjeno dovolj nežen, ga uporabite za čiščenje tlakovcev po celotni površini.

Vsakdo, ki se odloči za tlakovanje dvorišča, mora imeti v mislih tudi nadaljnje vzdrževanje tlakovcev, kamor vsekakor sodi tudi redno čiščenje tlakovcev, saj lahko le na ta način ohranimo estetski videz tlakovanega dvorišča še dolgo časa.

Vzdrževanje tlakovcev

Med vzdrževanje tlakovcev spada poleg čiščenja tlakovcev tudi redno odstranjevanje snega s plastičnimi lopatami ali lopatami z gumijastim robom. Solimo le v majhnih količinah. V primeru, da tlakovanje dvorišča kaže znake posedanja, predvsem pa je potrebno odkriti vzrok posedanja. V kolikor je med tlakovci nameščena mivka, spada pod vzdrževanje tlakovcev tudi dodajanje mivke v fuge.

Podjetje Jarc vam nudi strokovne storitve na področju prodaje in vzdrževanja tlakovcev

V podjetju Jarc se že vrsto let ukvarjamo s prodajo tlakovcev in tlakovanjem dvorišč. Cene naših storitev so zelo ugodne, kvaliteta naših produktov pa zelo visoka. Z ustreznim vzdrževanjem tlakovcev boste še dodatno podaljšali njihovo že sicer dolgo življenjsko dobo in izboljšali njihov videz. Za dodatne informacije o čiščenje in negi vaših tlakovcev se obrnite na zaposlene v podjetju Jarc, ki vam bodo z veseljem podali koristne nasvete. Vljudno ste vabljeni, da obiščete tudi našo spletno stran.