Pošlji povpraševanje

Kakovostni in odporni tlakovci za dvorišče ali vrt

Betonski tlakovci so nepogrešljiv element pri opremljanju vrtnih poti, teras, dvorišč, dovoznih cest, pločnikov, parkov, parkirišč ali mestnih trgov. S tlakovanjem poti ali dvorišča postane pohodna ali povozna površina dostopnejša in enostavnejša za uporabo. V priznanem slovenskem podjetju Cementni izdelki Jarc ponujajo tlakovce najrazličnejših oblik, debelin, barv, tekstur ter z različnimi tipi robov. Z njihovim polaganjem lahko ustvarimo različne in unikatne vzorce. S skrbno izbranimi tlakovci zagotovo povišamo estetsko vrednost stavbe ter dopolnimo njen zunanji izgled. Poleg tega izboljšamo funkcionalnost in varnost infrastrukture. Tlakovce lahko uporabimo na praktično kateri koli podlagi. Postopek njihovega polaganja je enostaven in hiter, pa tudi odstranjevanje je lažje v primerjavi z betonskimi ploščami. Betonske tlakovce podjetja Jarc odlikujeta odpornost proti zmrzali in soli ter visoka trdnost. Njihova površina je oplemenitena in odporna na vodo, zato so obstojni in imajo dolgo življenjsko dobo.

Tlakovci na dovozu

Katere tlakovce izbrati za tlakovanje dvorišč ali poti?

Za tlakovanje poti na zasebnih in javnih površinah so med najbolj priljubljenimi tlakovci H, ki so lahko v rdeči ali sivi izvedbi. Za tlakovanje dvorišč, vrtov ter večjih površin, kot so dovozne poti, pa so nadvse primerni tlakovci Y v sivi, opečno rdeči, zeleni ali rjavi barvi. Odločimo se lahko tudi za šestkotnike v rdeči ali sivi barvi. Če želimo doseči arhaičen videz starega kamnitega dvorišča, so odlična izbira tlakovci z umetno okrušenimi robovi v sivih, črnih, kamnitih ali mediteranskih barvnih tonih, ki pričarajo starinski videz. Na voljo so tudi barvne kombinacije multikolor, ki z mešanjem več različnih barv ustvarijo dodaten rustični pridih. Za vse, ki bi radi popestrili svojo okolico in si želijo razgibanih tlakovcev, je na voljo tlakovanje s tlakovci v različnih oblikah in barvah. Vsaka oblika tlakovca ponuja več različnih možnosti za polaganje, s katerimi dosežemo različne vzorce.

Tlakovano dvorišče

Skrb za tlakovce je nezahtevna in se obrestuje na dolgi rok

Da bi bili tlakovci obstojni in dolgo časa služili svojemu namenu, moramo pred njihovim polaganjem pravilno pripraviti teren ter slediti navodilom za polaganje, opisanim na spletni strani podjetja Jarc. Ko so tlakovci položeni, pa je pomembno njihovo redno vzdrževanje oziroma čiščenje. Z rednim čiščenjem bo obnova, ki se je bomo lotili v prihodnosti, veliko enostavnejša. Navodila za vzdrževanje betonskih tlakovcev so prav tako dostopna na spletni strani podjetja Jarc.

VEč informacij o tlakovcih y

Tlakovci, izdelani z najsodobnejšo tehnologijo

Podjetje Cementni izdelki Jarc se že od leta 1961 ukvarja s proizvodnjo cementnih izdelkov, kot so tlakovci, betonski zidaki, ograjni elementi, škarpnice, palisade in vse ostalo, kar je potrebno za ureditev oziroma utrditev zunanjih površin. Leta 2008 so v okolici Medvod odprli nov proizvodni obrat, kar je pomenilo prelomnico v njihovem delovanju. Procesi, kot so priprava betona, izdelava, sušenje, paletiranje in paketiranje izdelkov, so v tovarni računalniško vodeni s pomočjo najsodobnejše tehnologije. Podjetje pri svojem delovanju upošteva vse zahtevane standarde in tako zagotavlja visoko kakovost svojih izdelkov. Razpolagajo tudi z lastnim laboratorijem, v katerem nenehno poteka nadzor kakovosti.

Tlakovci za vse vrste želja in potreb

Podjetje Jarc se stalno razvija, saj je njihov cilj biti v koraku z zahtevami trga in strankam ponuditi pestro izbiro cementnih oziroma betonskih izdelkov. Njihov proizvodni program pokriva vse potrebno za gradnjo sodobne infrastrukture, ki nam olajša bivanje in naredi bivalni prostor lepši in prijaznejši. Izdelki podjetja Jarc so kakovostni in enostavni za montažo. Zaradi svojega nevpadljivega videza jih lahko umestimo v kateri koli prostor, saj se lepo podajo obstoječim elementom okolice. V vsej svoji pestrosti so predstavljeni v katalogu na njihovi spletni strani, ob pregledovanju katerega lahko dobimo veliko idej za urejanje okolice svoje hiše, vrta ali dvorišča. Pri njih je tlakovce možno kupiti skozi celo leto, od časa do časa pa na svoji spletni strani objavijo akcijo betonskih tlakovcev, ko jih je moč dobiti po še posebej ugodni ceni.