Betonski robniki za vrt podjetja Jarc

betonski robniki za vrt širine 5 cmBetonski robniki se uporabljajo za lep zaključek katerekoli površine. Specializirani betonski robniki za vrt so namenjeni zaključku ali razmejitvi vrta od ostalega zemljišča, v splošnem pa z betonskimi robniki uredimo in lepo zaključimo ali pa celo ločimo dvorišča, parke, dovozne poti, manjše ceste in parkirišča ter podobne javne in zasebne površine. Z betonskimi robniki za vrt podjetje Cementni izdelki Jarc že od začetka dopolnjuje svojo ponudbo, ki vključuje praktično vse za urejanje vrta in domačega dvorišča: betonske tlakovce, betonska korita, betonske umivalnike za vrt, lamelne zaščitne ograje, stebre, elemente za ograje in škarpe, cevi, pokrove, kamine, kompostnike, koše za smeti ter seveda betonske robnike. Cenik betonskih robnikov se nahaja na spletnem mestu.


Specializirani betonski robniki za vrt

Lepo urejeno zelenjavno gredico lahko še dodatno polepšamo, če poskrbimo tudi za njene robove. Za zaključek domače grede se uporabljajo betonski robniki za vrt, ki so izdelani prav v ta namen. Pri Jarcu vam ponujamo različne vrste betonskih robnikov:

  • vrtni robniki,
  • dvoriščni robniki in
  • cestni robniki.
Betonski robniki so različnih širin. Vrtni betonski robniki so širine 5 centimetrov in jih lahko dobite v sivi, rjavi ali grafitni barvi. Dvoriščni in cestni betonski robniki so širši kot 5 cm pri vrtnih betonskih robnikih, na voljo so pa sicer isti barvni odtenki kot pri vrtnih betonskih robnikih.


Ugoden cenik betonskih robnikov

Specializirani betonski robniki za vrt so manjši in primernejši za bolj delikatno okrasitev vrta. Z njimi lahko zaključimo gredico, lahko pa jih tudi uporabimo za razmejitev ostalega zemljišča okoli hiše. Robniki so betonski in zato trajni ter odporni na vremenske vplive, kar pomeni, da bodo ostali lepi in kot novi dolgo časa. Tudi čiščenje oziroma skrb za betonske robnike je enostavna, uporabimo le krtačo in vodo, v primeru hujše umazanije pa lahko tudi specializirana čistila ali visokotlačno črpalko. Pri urejanju vašega vrta vam je v našem podjetju na voljo velik asortiment izdelkov, s katerim boste povečali funkcionalnost vašega dvorišča in ga estetsko izpopolnili. Sami si lahko ogledate cenik betonskih robnikov in se prepričate o konkurenčnosti cen.

cenik betonskih vrtnih robnikov