Pošlji povpraševanje

Betonski robniki za vrt podjetja Jarc

Betonski robniki se uporabljajo za lep zaključek katerekoli površine, na vrtu pa so namenjeni zaključku ali razmejitvi vrta od ostalega zemljišča. Na splošno z betonskimi robniki uredimo in lepo zaključimo ali pa celo ločimo dvorišča, parke, dovozne poti, manjše ceste in parkirišča ter podobne javne in zasebne površine.

Ponudba podjetja Cementni izdelki Jarc vključuje praktično vse za urejanje vrta in domačega dvorišča. Tako si poleg betonskih robnikov lahko ogledate še betonske tlakovce, betonska korita, betonske umivalnike za vrt, lamelne zaščitne ograje, stebre, elemente za ograje in škarpe, cevi, pokrove, kamine, kompostnike, koše za smeti ipd.

Betonski vrtni robniki za dopolnitev in lep izgled vašega vrta

Specializirani betonski robniki za vrt

Lepo urejeno zelenjavno gredico lahko še dodatno polepšamo, če poskrbimo tudi za njene robove. Za zaključek domače grede se uporabljajo betonski robniki za vrt, ki so izdelani prav v ta namen. Pri Jarcu lahko izbirate med različnimi vrstami betonskih robnikov:

Betonski vrtni robniki so različnih širin. Izbirate lahko med 5 do 25 cm dolgimi robniki polkrožne ali ravne oblike. Dobavljivi so v sivi, rjavi ali grafitni barvi. Vrtni robniki, kot je pričakovati so tanjši od dvorišnih ali cestnig robnikov, sanj jih v osnovi ne obremenjujemo z redno vožnjo z osbenim vozilom.

Ugoden cenik betonskih robnikov

Betonski robniki za vrt

Specializirani betonski robniki za vrt so manjši in primernejši za bolj delikatno okrasitev vrta. Z njimi lahko zaključimo gredico, lahko pa jih tudi uporabimo za razmejitev ostalega zemljišča okoli hiše. Robniki so betonski in zato trajni ter odporni na vremenske vplive, kar pomeni, da bodo ostali lepi in kot novi dolgo časa. Tudi čiščenje oziroma skrb za betonske robnike je enostavna, uporabimo le krtačo in vodo, v primeru hujše umazanije pa lahko tudi specializirana čistila ali visokotlačno črpalko. Pri urejanju vašega vrta vam je v našem podjetju na voljo velik asortiment izdelkov, s katerim boste povečali funkcionalnost vašega dvorišča in ga estetsko izpopolnili.

Cenik robnikov in drugih izdelkov, ki jih ponujajmo v podjetju cementni izdelki Jarc, si lahko ogledate na obnovljenem spletnem katalogu. O konkurenčnosti cen se prepričate sami.

cenik robnikov in ostale pondube