Betonska in kamnita korita za rože

Betonsko koritoV okolico hiše ali poslovne stavbe, pa tudi v središče mesta ali park lahko postavite betonska korita in z nasadom cvetja ali zelenja polepšate njihov videz. Lahko pa v betonsko korito posadite zelišča in dišavnice ter jih postavite na balkon ali kam drugam v bližino kuhinje, kjer so vedno na dosegu roke. V podjetju Cementni izdelki Jarc imamo za vas na razpolago betonska korita različnih oblik in velikosti. Primerna so za vse vrste rastlin, je pa smiselno, da poskrbite za ustrezno drenažo. Izberite si takšna, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam in dopolnjujejo okolico vaše hiše ali poslovnega prostora. Na voljo smo vam tudi za nasvete v zvezi z nasaditvijo in razporeditvijo korit.

Po ugodni ceni so vam pri nas na voljo tudi ograjni elementi, vrtni robniki in drugi betonski izdelki za ureditev okolice vašega doma.

ČUDOVITA KAMNITA KORITA

Betonska korita za vrtiček na balkonu, terasi ali pred vhodnimi vrati

Ob zavedanju, da so začimbe in zelenjava, ki je na voljo v trgovinah, vedno manj zdrava in polna kemikalij, se vedno več ljudi odloči za kamnita ali betonska korita, v katerih gojijo zelenjavo, začimbe in dišavnice. Nimate vrta, pa bi vseeno radi imeli domačo baziliko, rožmarin, timijan in druge dišavnice? V betonsko korito lahko zasadite tudi paradižnik, bučke ali drugo zelenjavo. Tako boste vedno vedeli, kakšno hrano jeste, čeprav nimate velikega vrta. Sveže dišavnice so bistveno drugačne od suhih in izjemno prijetno je stopiti na balkon, odtrgati nekaj listov dišeče bazilike in jo dodati kosilu. Poleg tega pa dišavnice še prijetno odišavijo balkon in nekatere celo odganjajo nekatere neprijetne žuželke.

Betonska korita

Okrasna betonska korita z rožami za lepšo okolico

Če želite polepšati okolico stavbe, obenem pa nočete posegati vanjo z gradbenimi deli, so kamnita in betonska korita odlična izbira. Vanje lahko posadite različne rastline, od cvetočih enoletnic do zelenih trajnic. Velikost korit lahko povsem prilagodite svojim željam, saj so na voljo v različnih oblikah in velikostih. Poleg tega lahko z minimalnimi stroški polepšate okolico in obenem vsako leto popolnima spremenite videz stavbe. V betonsko korito preprosto posadite drugo rastlino.

Podjetje | Betonska korita, betonsko korito, kamnita korita - povezave do naše spletne strani: