Prane plošče odlične kvalitete

 

V podjetju Jarc vam zraven obilice betonskih izdelkov ponujamo tudi pralne ploščePralne plošče so izdelane iz pranega betona. Naročite jih lahko v različnih dimenzijah in barvah. Prane plošče so primerne za ureditev tako javnih kot zasebnih površin. Prane plošče lepo sovpadajo z okolico in jo dopolnjujejo, končni izgled pa je tako estetski. Izdelava pralnih plošč je kakovostna ter sovpada z normami Evropske Unije, plošče pa se tako uporabljajo po vsej Uniji. Pralne plošče so premazane z impregnacijo, ki vodi in drugim snovem preprečuje vstop v ploščo. Impregnacija zagotavlja, da je prana plošča odporna na zmrzal in tudi na druge mehanske in vremenske vplive.

 

Velika izbira različnih betonskih izdelkov

 

Zraven pralnih plošč vam ponujamo tudi veliko drugih različnih betonskih izdelkov. Odločate se lahko med tlakovci, robniki in ograjami, ponujamo pa vam tudi kamine in betonske umivalnike. Vsi produkti, ki vam jih ponujamo, so kakovostno in estetsko izdelani.

 

Betonske ploščePralne plošče

 

O pranih ploščah se lahko pozanimate tudi ob obisku naše poslovalnice

 

Vas zanima več o pranih ploščah? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o ugodni ceni prane plošče. Na spletni strani lahko najdete tudi nasvete o polaganju pranih plošč. Seveda smo vam za dodatna vprašanja na voljo po telefonu in po e-pošti.

Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vas bo pričakala prijazna ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala odgovoriti na vprašanja, ki se vam o pralnih ploščah še zastavljajo. Pozanimate se lahko tudi o ceni pralnih plošč in o načinu njihovega vzdrževanja.  Z veseljem pa vam bomo svetovali tudi o polaganju pranih plošč. Vas zanima kako poteka polaganje travnih plošč in drugih betonskih plošč? Pobrskajte po naši spletni strani – za vas smo pripravili kratke, a učinkovite nasvete, kako se polaganja lotiti.

 

CENIK PRANIH PLOŠČ

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Vaše 10a
Medvode
Delovni čas
od 7. do 17. ure, sobota od 8. do 12. ure.
Spletna stran
E-pošta
01 3617936
Seznam fraz
Pralne plošče, prane plošče
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA