Pošlji povpraševanje

Prane plošče odlične kvalitete

V podjetju Jarc vam zraven obilice betonskih izdelkov ponujamo tudipralne plošče.Pralne ploščeso izdelane iz pranega betona. Naročite jih lahko v različnih dimenzijah in barvah.Prane ploščeso primerne za ureditev tako javnih kot zasebnih površin.Prane ploščelepo sovpadajo z okolico in jo dopolnjujejo, končni izgled pa je tako estetski.Izdelava pralnih ploščje kakovostna ter sovpada z normami Evropske Unije, plošče pa se tako uporabljajo po vsej Uniji.Pralne ploščeso premazane z impregnacijo, ki vodi in drugim snovem preprečuje vstop v ploščo. Impregnacija zagotavlja, da je prana plošča odporna na zmrzal in tudi na druge mehanske in vremenske vplive.

Velika izbira različnih betonskih izdelkov

Zravenpralnih ploščvam ponujamo tudi veliko drugih različnih betonskih izdelkov. Odločate se lahko med tlakovci, robniki in ograjami, ponujamo pa vam tudi kamine in betonske umivalnike. Vsi produkti, ki vam jih ponujamo, so kakovostno in estetsko izdelani.

Betonske ploščePralne plošče

O pranih ploščah se lahko pozanimate tudi ob obisku naše poslovalnice

Vas zanimaveč o pranih ploščah? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte ougodni ceni prane plošče. Na spletni strani lahko najdete tudi nasvete opolaganju pranih plošč. Seveda smo vam za dodatna vprašanja na voljo po telefonu in po e-pošti.

Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vas bo pričakala prijazna ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala odgovoriti na vprašanja, ki se vam opralnih ploščahše zastavljajo. Pozanimate se lahko tudi oceni pralnih ploščin o načinu njihovega vzdrževanja. Z veseljem pa vam bomo svetovali tudi opolaganju pranih plošč. Vas zanima kako potekapolaganje travnih ploščindrugih betonskih plošč? Pobrskajte po naši spletni strani - za vas smo pripravili kratke, a učinkovite nasvete, kako se polaganja lotiti.

CENIK PRANIH PLOŠČ