Pošlji povpraševanje

Betonska plošča v različnih videzih, kanalete in še mnogo več

Betonska plošča je le eden izmed proizvodov, ki jih za vas ustvarjamo v podjetju Cementni izdelki Jarc. V naših proizvodnih prostorih v bližini Medvod imamo na razpolago najsodobnejše naprave, ki omogočajo izredno natančnost in ki zagotavljajo vrhunsko kakovost končnih proizvodov. Pohvalimo se lahko z bogatimi izkušnjami in z dolgo tradicijo delovanja, saj se je zgodba našega podjetja začela pisati že leta 1961. V letih delovanja se je proizvodni proces močno moderniziral, vendar pa pri tem vseskozi ostajamo zvesti prvotni viziji: zagotoviti naročnikom kakovostne proizvode po dostopni ceni in v čim krajšem času.

Betonski kvadri oziroma zidaki uspešno kljubujejo zobu časa

Pomemben del naše proizvodnje predstavljajo betonski kvadri oz. zidaki, ki so nepogrešljiv element pri gradbenih delih. Lomljeni betonski kvadri se denimo pogosto uporabljajo za postavitev ograj, škarp, stebrov ipd., z njimi pa si je mogoče obenem pomagati pri učvrstitvi nabrežij. Pri načrtovanju projektov upoštevajte, ali gre za dvostransko ali štiristransko lomljene zidake, in se prepričajte, ali je izbrana različica zares ustrezna za načrtovano uporabo. Ena največjih prednosti tega gradbenega materiala je sicer zagotovo ta, da je izjemno odporen na najrazličnejše dejavnike, kar pomeni, da zagotavlja potrebno stabilnost in trajnost.

Pomemben del naše proizvodnje predstavljajo betonski kvadri oz. zidaki, ki so nepogrešljiv element pri gradbenih delih.

Za uspešno odtekanje padavinskih voda izberite kakovostne betonske kanalete

V našem prodajnem programu vas med drugim čakajo tudi betonske kanalete. Primarni namen uporabe kanalet je preprečevanje pretiranega kopičenja meteornih voda na površini. Kvalitetne betonske kanalete omogočajo, da voda hitro in učinkovito odteče. Kanalete torej močno zmanjšajo nevarnost za poplave, uporabne pa so pri vseh tipih površin, tako  pohodnih kot povoznih. Pri tem naj opozorimo, da morate biti pri polaganju kanalet zelo pozorni na to, da bo delo zares izvedeno natančno, sicer funkcionalnost kanalet ne bo mogla biti resnično optimalna. Pomembno je, da natančno upoštevate navodila za polaganje kanalet, ki jih najdete na naši spletni strani, po potrebi pa smo vam na voljo za dodatne informacije. 

Tlakovci ali betonske plošče so odlična izbira za urejanje površin

S proizvodi, katerih osnova je cement, pa se seveda zelo pogosto srečujemo tudi pri urejanju zunanjih površin, npr. potk ali dovozov. Kot že omenjeno, so del naše ponudbe plošče, ki so dobavljive v različnih izvedbah.

Na voljo so vam prana betonska plošča, gladka plošča in peskana, pri čemer je mogoče izbirati med različnimi barvami plošč, kar pomeni, da imate ogromno svobode za doseganje želenega estetskega učinka. Poleg tega pa boste v ponudbi našli še posebne travnate plošče, ki, kot pove že njihovo ime, dopuščajo rast trave skozi luknje, zato je končni videz površine nekoliko bolj naraven.

Pomembna odlika plošč je, da so odporne na zmrzal. Posledično je nevarnost za zdrse med hojo po teh ploščah v zimskih mesecih mnogo manjša. Na naši spletni strani je mogoče najti podrobnejše informacije o lastnostih posameznih plošč (dimenzije, teža itn.), na podlagi katerih se boste lažje odločili, kakšna betonska plošča bi bila najprimernejša za vas.

Plošče se dobavljajo na paletah, izbirate pa lahko med različnimi velikostmi pakiranj: 60, 120 ali 128 plošč oziroma kosov. Na pravem mestu pa ste tudi v primeru, da vas bolj kot betonska plošča zanimajo kvalitetni tlakovci, ki vam jih ponujamo v različnih oblikah in barvah.  

Estetsko dovršeni betonski izdelki za vrt – vaze, korita, kamini in vodnjaki

Se lotevate urejanja okolice svojega doma ali vikenda? V tem primeru vas bodo verjetno še posebej pritegnili naši betonski izdelki za vrt. Med njimi najdete korita in vaze za rože v več dimenzijah, teksturah in barvah. Med izdelki iz betona za vrt vas čakajo še kamini, ki so kot nalašč za letne kuhinje. Za povrh pa so tu še vodnjaki, in sicer prostostoječi ali stenski, ter klopi. S temi dodatki bo okolica celega doma doživela popolno preobrazbo, hkrati pa boste imeli na voljo ogromno novih kotičkov za sproščeno uživanje v prostem času.