Pošlji povpraševanje

Betonski tlakovci podjetja Cementni izdelki Jarc

Betonski tlakovci polepšajo okolico vaše hiše in hkrati povečajo uporabno površino dvorišča. Z betonskimi tlakovci lahko obdelamo dovoz do hiše, parkirišča in poti med trato ter tisti del dvorišča, kjer ne želimo zelenice. V podjetju Cementni izdelki Jarc že vrsto let skrbimo za lepo okolico s kvalitetnimi in okolju prijaznimi izdelki, med katerimi so betonski robniki za vrt, betonska korita, betonski vodnjaki, betonski škarpniki, talne ploščice, elementi za oporne zidove in betonski tlakovci. Cenik je dostopen na spletnem mestu, ob tem pa so vam večkrat na voljo tudi betonski tlakovci v akciji, kar pomeni še večji prihranek pri ceni.

cene in cenik betonskih tlakovcev

Betonski tlakovci - cenik in dostava

Na ceniku betonskih tlakovcev najdete izjemno ugodne cene, saj se zavedamo, da sta na trgu pomembni tako cena kot tudi kvaliteta. Našo trgovino in delavnico lahko obiščete osebno. Nahajamo se v Medvodah na naslovu Vaše 10/a, kjer vam glede na želje in potrebe o urejanju vaše okolice izdelamo natančen vpogled v ceno betonskih tlakovcev in drugih izdelkov. Premisliti morate torej le to, kakšno vizijo ureditve svoje okolice imate.


Betonski tlakovci v redni ponudbi in akciji

Vsi naši izdelki so visoke kvalitete in dobavljivi po ugodni ceni. Ob tem so vam večkrat na voljo izjemno ugodni betonski tlakovci. Akcija betonskih tlakovcev velja do razprodaje zalog. Cene betonskih tlakovcev so izjemno ugodne, zato predlagamo, da redno preverjate našo spletno stran ali nam pošljete povpraševanje. V redni ponudbi so vam na voljo betonski tlakovci H, tlakovci Šesterokotnik, Antik, multimix in Y. V široki ponudbi lahko izbirate med različnimi dimenzijami in barvami, na voljo pa so vam tudi različni načini polaganja in številne kombinacije, s katerimi bo okolica vaše hiše edinstvena in estetsko dovršena.

akcija betonskih tlakovcev