Pošlji povpraševanje

Betonski škarpniki za dvoriščno pravljico

Betonski škarpniki so elementi za urejanje brežin, nasipov, gredic in vrtov. Škarpa iz betonskih zidakov je izjemno prilagodljiv betonski izdelek. Škarpniki so odlična izbira tam, kjer želimo postaviti manjši zid pravilnih ali nepravilnih oblik. Ker so elementi majhni, jih je mogoče enostavno zlagati, skoraj kot otroške kocke, končno obliko pa lahko prilagajamo terenu. Betonski škarpniki so lahko položeni ravno, nagnjeno, zaokroženo, stopničasto ali padajoče. Tudi ostalo ponudbo podjetja Jarc, na primer betonske tlakovce, betonska korita in betonske robnike za vrt, lahko zelo uspešno kombiniramo z betonsko škarpo. Cena za pisan poleten vrt je nato le še nekaj truda z rastlinami. Če jih zasadimo s prekrasnimi rožami, lahko z nekoliko iznajdljivosti z betonskimi škarpniki pričaramo pravo pravljico na svojem dvorišču.

betonski škarpniki in ostali izdelki

Betonski škarpniki za oporne in protihrupne zidove in brežine

Betonski škarpniki podjetja Jarcso zaradi nove oblike elementov primerni za različne gradnje zidov iz opornih betonski zidakov ter za ureditev protihrupnih zaščit in brežin. Naši betonski škarpniki so primerni za vse terene, simetrične in nesimetrične, saj je elemente mogoče zložiti enega na drugega v ravni liniji, navpično, stopničasto ali zaokroženo. Tudi za utrjevanje pobočij in zaščito pred erozijo je najbolje izbrati kar betonsko škarpo. Cena celotne postavitve je veliko ugodnejša, kot gradnja zidu, betonski škarpniki pa so po potrebi tudi lažje odstranljivi.

PREVERITE CENIK BETONSKIH IZDELKOV


Betonska škarpa - cena

Cena betonske škarpe je odvisna od števila elementov, ki jih potrebujemo za izgradnjo zidu. Cena betonske škarpese računa od števila potrebnih zidakov. Cena betonske škarpe je odvisna tudi od velikosti elementov. Za natančen izračun cene nam lahko pošljete povpraševanje ali nas osebno obiščete na naslovu Vaše 10/a, 1215 Medvode. Z veseljem vam bomo pomagali najti najprimernjše betonske izdelke za škarpo.

cena betonskih škarp