Pošlji povpraševanje

Betonski umivalnik - estetska in kompaktna rešitev

umivalniki vrtni betonskiZunanji in betonski vrtni umivalniki so odlična izbira za vrtno pipo urejenega videza, ki funkcijsko in estetsko obogati vašo vikendico, vrt ali letno kuhinjo. Zunanji umivalniki iz betona imajo veliko prednosti med sorodnimi vrtnimi umivalniki iz drugih materialov, kot sta večinoma keramika in plastika, saj betonski umivalniki za razliko od keramičnih niso dovzetni za nastajanje vodnega kamna, so odpornejši na padavine, posebej v kombinaciji z nizkimi temperaturami, hkrati pa po potrebi še vedno dopuščajo možnost premaza ali namestitve drugega materiala v notranjosti korita, ne da bi zato morala biti celotna konstrukcija iz keramičnega ali drugega materiala. Vrtni betonski umivalniki in zunanji umivalniki so prav tako nepogrešljivi del letne kuhinje, saj so zaradi svoje kompaktnosti tudi bolj odporni na odlaganje vročih predmetov, ki jih vanje odlagamo ali v betonskem umivalniku čistimo. Zaradi cenovno ugodnega materiala je po dostopni ceni možna izbira ustrezno velikega betonskega umivalnika, ki tako doma kot na vidkendici še kako pride prav za čiščenje raznih večjih predmetov, ki jih ne bi želeli čistiti v domači kopalnici. Zaradi standardnih mer je možna tudi enostavna vključitev v kompozicijo vrtne ograje.

VEČ O BETONSKIH ROBNIKIH ZA VRT

Zunanji umivalniki v kombinaciji z letno kuhinjo

Betonski umivalnik JarcVgradnja zunanjega umivalnika je tudi nepogrešljiv spremljevalec pri izdelavi vrtnega kamina, po želji lahko stojijo posamično ali v drugih kombinacijah, ki si jih lahko ogledate na fotografijah naše široke ponudbe. Betonski vrtni umivalniki so nadvse preprosti za namestitev, dopuščajo različne kombinacije in po potrebi tudi spremembe v kompoziciji elementov vrtne kuhinje. Vrtni betonski umivalniki so enostavni so tudi za vzdrževanje, saj za čiščenje ne zahtevajo uporabe specializiranih abrazivnih sredstev, za manjšo nazobčanost površine notranjosti korita pa dopuščajo možnost nanosa gladkejše plasti. Zelo preprosta je tudi izvedba priključka vodnega vira kot tudi ureditev odtoka, kar se lahko z raznoliko izbiro v asortimanu zunanjih umivalnikov prilagaja potrebam obstoječe napeljave, že postavljenih elementov ali dograditvi vrtne kuhinje kot na primer izdelavi vrtnega kamina, betonskega pulta ali prostora za namizni žar. Pogosta je tudi izvedba v kombinaciji z vrtno ograjo, da bi bil umivalnik z vrtno kuhinjo zaradi dima pri uporabi kamina zadostno oddaljen od matične stavbe.

VEČ O BETONSKIH VODNJAKIH

Ugodne cene zunanjih umivalnikov so razvrščene v rubriki cenik.

Oglejte si raznoliko ponudbo vrtnih betonskih umivalnikov in zunanjih umivalnikov ter drugih izdelkov, kot so betonski škarpniki in betonske plošče. Pošljite povpraševanje ali se oglasite pri našem podjetju. Z veseljem bomo primaknili kamen k polepšanju vašega doma.