Pošlji povpraševanje

Prodaja gradbenega materiala | Gradbeni materiali - cenik

V družinskem podjetju potekata proizvodnja in prodaja gradbenega materiala že od leta 1961. Gradbeni materialdosega izjemno kakovost, o čemer pričata tudi bogata tradicija in zadovoljne stranke. Vedno se trudimo po naših najboljših močeh in nenehno stremimo k inovacijam na področju gradbeništva, zato prodaja gradbenega materiala dosega lepe rezultate. Zagotovo pa je pri tem najpomembnejše ravno dejstvo, da naš betonski gradbeni material že od nekdaj zadovoljuje zahteve tudi najzahtevnejših strank.


Prodaja gradbenega materiala - postopek izdelave

Sveže oblikovane betonske izdelke sušimo v sušilni komori, kjer dosegajo zadostno trdnost. Nato gradbeni material na avtomatskih linijah pripravimo na transport. Vsi betonski izdelki - betonski tlakovci, cestni in vrtni robniki, betonski škarpniki, prane betonske plošče, elementi za komunalo in betonski zidaki- so paletirani, vsaka paleta pa je označena z deklaracijo. Iz nje lahko razberemo, kdaj je bil gradbeni material proizveden, tip izdelka, skladnost z EN standardom. Gradbeni materialje ustrezno zaščiten pred zunanjimi vplivi, palete pa so nepovratne, kar za stranke predstavlja nižji strošek. Kmalu po transportu v skladišče so izdelki nared za uporabo, zato se lahko prične prodaja gradbenega materiala.


Pri Jarcu nastajajo najkakovostnejši gradbeni materiali. Cenik in katalog si lahko ogledate na naši spletni strani.


Kakovostni gradbeni materiali - cenik

Se sprašujete, koliko stanejo gradbeni materiali? Cenik si lahko ogledate na naši uradni spletni strani. Tam se nahajata tako cenik betonov kot tudi cenik izdelkov. Vabimo vas tudi k ogledu kataloga izdelkov, ki ga redno posodabljamo. Na voljo vam je v slovenskem, angleškem ali nemškem jeziku. V katalogu boste našli vse podrobnosti za posamezen izdelek oziroma gradbeni material.


Jarc | Prodaja gradbenega materiala, gradbeni materiali cenik - povezave do naše spletne strani: