Pošlji povpraševanje

Vrtni umivalniki in kamini praktičen in lep dodatek na vsakem vrtu

Vrtni umivalniki JarcVrtni umivalniki in kamini so med izdelki iz betona za urejanje vrta in okolice zagotovo najbolj priljubljen izdelek, saj predstavljajo odlično popestritev vrta in okolice. Vrtni umivalniki na eni strani namreč služijo kot čudovit okras, na drugi strani pa v poletnih dneh nudijo osvežitev. Ker je voda speljana na vrt, nam lahko vrtni umivalniki hkrati precej olajšajo vrtna opravila.
Nad vrtnimi kamini iz betona so še zlasti navdušeni ljubitelji jedi z žara, ki s postavitvijo vrtnega zunanjega kamina v okolico hiše prispevajo tudi k zaokroženi celotni podobi vrta. Postavimo ga lahko tako, da predstavlja del vrtne kuhinje, velja pa omeniti, da postavitev ni zahtevna, kar pomeni, da zunanji vrtni kamini ne zahtevajo posebnih prostorskih posegov.
Beton je danes najpogostejši gradbeni material, saj ga odlikujejo številne pozitivne lastnosti. Izdelan je iz zdravju neškodljivih naravnih materialov, kot so gramoz, pesek, cement in voda. Brez težav kljubuje vremenskim vplivom, poljubno ga lahko obdelujemo, hkrati pa je poceni. Pomembna lastnost betona je tudi ta, da je enostaven za reciklažo, torej ne povzroča onesnaženja okolja. Betonski izdelki zagotavljajo trajnost in brezskrbno uporabo.

Vrtni umivalniki se prilegajo na prav vsak vrt

Vrtni umivalniki predstavljajo odlično izbiro za urejanje vrta in okolice, ki funkcijsko in estetsko obogati vašo vikend, vrt ali letno kuhinjo. Obenem pa prisotnost betonskega umivalnika pomeni, da imate tudi na vrtu ali dvorišču vodo vedno pri roki. Našo ponudbo umivalnikov in vodnjakov sestavljajo okrasni, prostostoječi in stenski betonski vrtni umivalniki in vodnjaki. Kateri betonski vodnjak ali umivalnik je pravi za vaš vrt, je popolnoma odvisno od vaših želja in pričakovanj. Zato je najbolje, da se pred odločitvijo sprehodite skozi svoj vrt in premislite, kaj potrebujete. Če se boste odločili za tlakovanje potk po vrtu z betonskimi kvadri, se bodo ti na primer odlično ujemali z vrtnimi umivalniki. Kot tudi z betonskim vrtnim kaminom.
Samostoječi vrtni umivalniki so obdelani z vseh strani, zato jih lahko namestite kamorkoli. Vodovodna napeljava poteka skozi dno vodnjaka, zaradi transporta pa jih sestavlja več delov. Stenski umivalniki pa imajo priključek za vodo na hrbtni strani, tako da mora biti napeljava že pripravljena na objektu. S pomočjo gradbenega lepila vrtno korito oz. vrtni lijak pritrdimo na steno in vrtni vodnjak je že pripravljen na uporabo.

Vrtni kamini bodo poskrbeli za nepozabne piknike na prostem

Vrtni kamini iz betonaPoleti, pa tudi spomladi in jeseni, je človek najraje na prostem. Spomladi, ko se prebudijo prvi topli sončni žarki, človek kar hlepi po njih, poleti beži pred njimi v hladno senco, jeseni pa kot martinček lovi zadnje tople žarke. Le kaj je lepšega kot druženje z družino in prijatelji na vrtu ter pripravljanje hrane v kaminu? Betonski vrtni kamini predstavljajo odlično izbira za pripravo hrane na odprtem ognju, saj ima hrana poseben okus, hkrati pa vrtni kamin omogoča bolj zdravo pripravo hrane - pečenje hrane na žaru ne zahteva pečenja na maščobi.
Ponudba vrtnih kaminov iz betona je velika. Izbiramo lahko med majhnimi kamini, ki imajo samo kurišče, ali pa večjimi, ki imajo tudi dimnik in pult za odlaganje. Za postavitev vrtnega kamina potrebujemo trdno podlago, večji betonski kamin pa potrebuje tudi temeljno ploščo, da se ne bo ogrezali v tla. Vrtni kamin lahko stoji samostojno ali pa je del letne kuhinje, ki jo sestavite po vaših željah. Pogosta izbira so vrtni kamini, ki se po videzu ujema z vrtom.

Betonski vrtni umivalniki in kamini po ugodni ceni

Podjetje Cementni izdelki Jarc se že več desetletij ukvarja s proizvodnjo betonskih izdelkov. Proizvodni program sestavljajo različni visokokakovostni betonski izdelki, ki vam bodo v veliko pomoč pri urejanju okolice vaše hiše, poslovnega objekta ali parka. Na voljo so:

  • raznobarvni tlakovci različnih oblik;
  • betonski zidaki, med njimi tudi lomljeni zidaki za ograjo;
  • škarpnice in palisade;
  • betonski kvadri, pokrovi in robniki;
  • plošče;
  • kanalete in muldnice;
  • cevi in pokrovi;
  • vrtni program - umivalniki, vodnjaki in kamini;
  • dodatni program, v okviru katerega lahko med drugim najdete mivko za fugiranje in različne preparate za čiščenje in vzdrževanje tlakovcev.