Pošlji povpraševanje

Betonski izdelki visoke kakovosti po ugodni ceni - preverite cenik

Podjetje Cementni izdelki Jarc se že več desetletij ukvarja s proizvodnjo betonskih izdelkov. Beton danes predstavlja najpogosteje uporabljeni gradbeni material, saj ga odlikujejo številne pozitivne lastnosti. Izdelan je iz neškodljivih naravnih materialov, kot so gramoz, pesek, cement in voda, zato ni škodljiv niti zdravju niti okolju in je enostaven za reciklažo. Brez težav kljubuje vremenskim vplivom, poljubno ga lahko obdelujemo, hkrati pa je poceni.
Naš proizvodni program sestavljajo različni visokokakovostni betonski izdelki, ki vam bodo v veliko pomoč pri urejanju okolice vaše hiše, poslovnega objekta ali parka. Na voljo so:

  • raznobarvni tlakovci različnih oblik;
  • betonski zidaki, med njimi tudi lomljeni zidaki za ograjo;
  • škarpnice in palisade;
  • betonski robniki;
  • plošče;
  • kanalete in muldnice;
  • cevi in pokrovi;
  • vrtni program (betonska korita, zunanja korita za rože);
  • dodatni program, v okviru katerega lahko med drugim najdete mivko za fugiranje in različne preparate za čiščenje in vzdrževanje tlakovcev.

Lomljeni zidaki - betonski izdelki za ograjo in izdelavo stebrov

Betonski izdelki - cenikBetonski zidaki ponujajo kreativne rešitve za ograjne sisteme, saj z obeh strani ograje ponujajo naraven videz kamna. Naravne barve in dodatna obdelava površine bodo v vaše okolje vnesli harmonijo in estetski videz. Betonske zidakelahko kombinirate tudi z drugimi materiali, kot so les, aluminij, kovana ograja ali plastika. Čiščenje in vzdrževanje betonske ograje sta enostavna.
Zidaki za ograjo se najprej zlepijo z lepilom, namenjenim zunanji uporabi, nato se zalijejo z betonom in po potrebi še armirajo. Pokrijemo jih lahko tudi s kapami. Lomljeni zidaki ponujajo različne načine sestavljanja ograje. Tako lahko za izdelavo okrasne ograje uporabimo dvostransko lomljene okrasne zidake, ki bodo vaši ograji dali videz stare kamnite škarpe. Zidaki so na voljo v sivi ali grafitni barvi.
Medtem ko se dvostransko lomljeni zidaki uporabljajo za izdelavo ograj, pa lahko štiristransko lomljene uporabimo za izdelavo stebrov. Montažno izgradnjo stebra omogoča betonska kocka za steber, prostor med stebri pa je mogoče zapolniti s kocko za ograjo. Višina ograje in stebra je poljubna, po želji pa lahko nanj namestimo še kapo za steber.

Ne samo, da so naši betonski izdelki visoke kakovosti, tudi zelo ugodni so. O tem vas bo zagotovo prepričal naš cenik cementnih izdelkov.

zunanja korita za rože