Pošlji povpraševanje

Betonske plošče za pohodne in prevozne površine

Ko se odločamo za tlakovanje zunanjih površin, so betonske plošče različnih izdelav vedno odlična izbira. Kot vsi betonski izdelki (tlakovci, robniki, zidaki, ograje, kanalete, muldnice, korita, škarpnice, palisade, vodnjaki, kamini itd.) se tudi betonska plošča izjemno dobro obnese v vseh vremenskih razmerah in ne zahteva vzdrževanja. V nasprotju s splošnim prepričanjem betonske plošče niso namenjene le pohodnim površinam, ampak so z ustrezno montažo oziroma polaganjem betonskih plošč na beton primerne tudi za prevozne površine.

Betonska ploščaBetonske plošče

V podjetju Cementni izdelki Jarc imamo na voljo različne betonske plošče:

  • prane plošče
  • kreativ plošče
  • gladke plošče

Vsako izmed njih odlikuje specifičen videz in izjemna kakovost, ki je značilna za izdelke iz betona.

NAVODILA ZA POLAGANJE TLAKOVCEV

Prane betonske plošče

betonske ploščeTako imenovana prana betonska plošča je najbolj klasična med našimi izdelki. Izdelana je tako, da betonske plošče s kamni različnih barv in velikosti neposredno spiramo z vodo. Nastane površina izjemno naravnega videza, ki je podobna marmorju. Plošče so lahko različnih barv, zanje pa je značilna visoka odpornost na zmrzal in soljenje. Navadno se polagajo na dvorišča, potke in v vrtove, a s primerno podlago so primerne tudi za površine, kjer se vozi, zato jih lahko položimo tudi na dovoz, parkirišče ali prevozno pot. Polaganje betonskih plošč je relativno enostavno, vseeno pa vam svetujemo, da delo prepustite strokovnjakom.

Prane betonske plošče so na voljo v dveh dimenzijah:

  • 40 x 40 x 3,7 cm
  • 50 x 50 x 3,7 cm

nasveti za polaganje betonskih ploščPlošče kreativ in gladke betonske plošče

Peskane betonske plošče, ki jih imenujemo kreativ, so izdelane s postopkom finega peskanja. To pomeni, da je končna površina izdelka naravnejša. Peskanje povzroči tudi o, da površina ni popolnima gladka in zato ne drsi. Betonska plošča se lahko še dodatno impregnira, zaradi česar je še bolj odporna proti nesnagi.

Gladke betonske plošče so enostavnega videza in so primerne za različne površine, od vrtnih potk do pločnikov in ravnih streh. Gladke in kreativ plošče so na voljo v velikosti: 40 x 40 x 3,8 cm. Več na:http://www.jarc.si/

Tlakovci Jarc | povezave do naše strani

tlakovci 50x50

0
 Advanced issue found