Pošlji povpraševanje

Tlakovci: izdelava in prodaja tlakovcev za lepo in funkcionalno dvorišče

Tlakovci so danes na voljo v različnih oblikah, barvah in vzorcih. Izdelava tlakovcev in njihova prodaja so naša strast že več desetletij. Tlakovci ali asfalt - mnogo ljudi se sprašuje, kaj uporabiti za lepše in bolj funkcionalno dvorišče ali pa dovoz k hiši. Tlakovci, ki jih izdelujemo mi, so kakovostni in trpežni, poskrbeli pa bodo za lepoto in funkcionalnost vašega dvorišča. Tlakovci in plošče (betonske), zid in ograjni elementi, robniki, cevi in pokrovi, vrtni program in še in še - vse to je del našega proizvodnega in prodajnega programa. Če tudi vi preurejate okolico vašega doma, vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo. Prepričani smo, da boste našli takšne tlakovce, ki se bodo popolnoma prilegali novemu videzu vašega dvorišča.

Izdelava tlakovcev - dolgoletne izkušnje in kilometrina

Začetki našega dela segajo v daljno leto 1961. Brez zadržkov lahko rečemo, da so ne le tlakovci, temveč vsi izdelki iz našega prodajnega programa, izredno kakovostni in narejeni z veliko ljubeznijo. Ker je tehnologija napredovala na vseh področjih našega življenja, smo tudi v novo tovarno za izdelavo tlakovcev in betonskih izdelkov vpeljali sodobne metode. To pomeni, da smo v proizvodni proces umestili najnovejšo tehnologijo, ki temelji na računalniškem vodenju posameznih delovnih procesov, ki so združeni v celoto. Računalnik nadzira vse procese, od priprave betona, izdelave izdelkov, sušenja izdelkov ter paletiranja in paketiranja izdelkov. V proizvodnji se upoštevajo zahtevani standardi EN za posamezno družino izdelkov, za katere se izda Izjava o skladnosti, izdelkom pa je podeljen znak CE. S tem je zagotovljena kvaliteta, ki se spremlja tudi s kontrolo v lastnem laboratoriju. Izdelava tlakovcev in ostalih betonskih izdelkov je pri nas zelo kakovostna in v skladu z vsemi predpisi.

tlakovci ali asfalt?izdelava tlakovcev

Različne vrste tlakovcev

Tlakovci so vam na voljo v različnih oblikah, barvah in vzorcih. Betonski tlakovci COMBO so ostrorobi z valovitimi robovi in ne prevelikimi fugami. Omenjeni tlakovci so dvoslojni in zmrzlinsko obstojni, debeli so 6 cm, sestavljeni iz niza treh kock različnih velikosti. Tlakovci COMBO so primerni za tlakovanje dvorišč, atrijev, večjih površin, stez, dovozov itd. V ponudbi so tudi tlakovci COMBO Antik, ki so sestavljeni iz niza treh različnih kock v določenem razmerju. Robovi so umetno okrušeni, površina je lahko rahlo opraskana. Tlakovci so dvoslojni ter zmrzlinsko obstojeni. Uporabljate jih lahko za vse vrste površin (povozne ter nepovozne). Na voljo so barve: Kamen Kras, Mediteran ter Sivo-črna. Med izredno priljubljene tlakovce spadajo tudi tlakovci Grande Combo. To so ostrorobi tlakovci večjih oblik z valovitimi robovi. So dvoslojni in zmrzlinsko obstojni, debeli 7 cm, primerni pa so za tlakovanje dvorišč, atrijev, parkov itd. Naša celotna ponudba tlakovcev vam je dostopna na spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi fotografije. Ni se vam več potrebno spraševati ali tlakovci ali asfalt! Odgovor je jasen!

Polaganje tlakovcev mora biti pravilno

Pred polaganjem tlakovcev je potrebno pripraviti nosilni sloj. Obstojnost in življenjska doba tlakovcev, ki jih boste položili, sta odvisni predvsem od pravilne priprave terena in načina polaganja. Mi vam priporočamo, da pripravite od 50 do 70 cm zmrzlinsko obstojnega drobljenega gramoza. Material je potrebno utrditi z valjanjem ali nabijanjem do ustrezne nosilnosti in ga nanesti pod naklonom minimalno 2,5 %. Priporočamo tudi, da namestite pod ali na nosilni sloj še drenažno folijo. Tlakovce začne polagati v vogalu, pravokotno na glavno vhodno linijo. Pri polaganju moramo paziti, da jih ne stiskamo preveč enega ob drugega. Za ohranjanje linije polaganja si lahko pomagamo tudi z napeto vrvico.Več o polaganju tlakovcev si lahko preberete na naši spletni strani.

PREVERITE CENE TLAKOVCEV

Prodaja tlakovcev in ostalih izdelkov po konkurenčnih cenah

Preverjena kakovost ima lahko povsem konkurenčno ceno. V podjetju Jarc, kjer se že vrsto let ukvarjamo s prodajo tlakovcev, so vam vsi betonski izdelki na voljo po ugodni in konkurenčni ceni. Vabljeni, da si našo ponudbo ogledate na spletni strani ali pa nas obiščete.