Betonsko korito za lep in urejen videz vrta


Betonska koritaso na voljo v več različicah, ki poskrbijo, da bo vaš vrt lep in urejen ne glede na vaše želje in prostorske ter druge potrebe. Izbirate lahko medbetonskimi koriti za vrt,podolgovate ali okrogle oblike, mogoča so celo večkotna betonska korita za rože.Cenaje zelo ugodna, različnabetonska koritapa lahko med seboj zelo uspešno kombiniramo in tako izpopolnimo vsak neuporabljen košček vrta ali terase za dekorativne rože ali uporabne dišavnice.


zunanja korita za rožeSajenje dišavnic v betonskem koritu


V betonskem korituzelo lepo uspevajo najrazličnejše dišavnice. V njih dobro rastejo začimbe, kot so bazilika, peteršilj, timijan, rožmarin, majaron, origano, drobnjak in druge začimbe ter celo manjša zelenjava. Če imamo manjšo gredo ali si želimo posaditi manjši vrtiček na terasi, je za njihovo gojenje pametno izbrati betonska korita.Cenikbetonskih koritje primeren za vsak žep in dostopen naspletni strani podjetja Jarc.

PREVERITE GALERIJO BETONSKIH KORIT


Betonska korita za rože - cena in ostale prednosti


Gotovo vas bosta prepričali dve lastnosti;cenabetonskih korit za rožein njihova vsestranska uporabnost. Ob zelo ugodni ceni predstavljajobetonska korita za rožepametno izbiro za zunanje sajenje rastlin v loncih. Betonsko korito je primerno za velike rastline, saj jim nudi dovolj prostora za rast, vendar pa je potrebno vnaprej premisliti njihovo postavitev, saj so tovrstna zunanja korita za rože težka in jih kasneje ni tako enostavno prestavljati. Po drugi strani predstavlja njihova teža tudi prednost, saj so varne pred krajo, pa tudi veter jih bo težko prevrnil, zato je v neugodnih vremenskih razmerah gotovo najbolje izbratibetonska korita za rože. Cenikoziroma ugodna cena pomeni še dodatno prednost, če pomislimo, da pomenijo trajno lepo izbiro za več let, saj dolgotrajno ohranijo »nov« videz. Preverite našo spletno stran, na kateri najdete celotno ponudbo in vsecene betonskih korit za rožein druge rastline.

vrtna betonska korita

VEČ O CENAH BETONSKIH ZIDAKOV