Pošlji povpraševanje

Betonski zidaki so koristen proizvod

Betonski zidaki, betonska plošča, betonski umivalniki in betonski pokrov so proizvodi, po katerih je v Sloveniji zelo veliko povpraševanja. Zelo praktični betonski vrtni umivalniki so morda nekoliko manj priljubljeni, a pri betonskih zidakih in betonski plošči ni dvoma: betonski zidaki in betonska plošča so v našem prostoru gradbena klasika.

Betonski zidaki so izredno pripravni

Betonski zidaki so nekaj kar enostavno morate imeti, če zidate stene, ki bodo v celoti ali pa delno zasute. Betonska plošča, betonski umivalniki in betonski pokrov so bolj ali manj opcijski elementi, ki jih lahko nadomestite s kakšnim drugim - sploh betonski vrtni umivalniki, ki niti ne spadajo med gradbene elemente, ampak bolj v urejanje okolice. Na drugi strani pa so betonski zidaki v opisanem primeru nepogrešljivi. Če so zidovi zakopani v zemljo, je največja težava v tem, da so konstantno vlažni. Skoraj vsi gradbeni materiali se na takšne pogoje ne odzivajo najbolje ali pa prav katastrofalno, saj vlaga v osnovi te gradbene materiale razkraja. Pri betonu pa je drugače, saj beton ljubi vlago, ki le izboljšuje njegovo kakovost oziroma obstojnost. Zato so betonski zidaki idealni za zidove kleti in spodnjih etaž, ki so delno ali povsem zasuti z zemljo.

betonski zidaki JarcBetonske plošče Jarc

Betonska plošča je idealna za tlakovanje

Zelo malo je opcij za tlakovanje tal, ki so tako enostavne in poceni, kot so betonske plošče, ki se lahko položijo, betonirajo ali pa celo vkopljejo v zemljo in so za razliko od tlakovcev same po sebi zelo stabilne in razmeroma velike. Zelo lična in priljubljena je t. i. prana betonska plošča, v kateri se na zgornji, vidni površini vidijo mali prodniki. V kombinaciji z betonskimi pokrovi in betonskimi umivalniki vaša okolica zelo hitro postane lična in urejena. Za lep estetski izgled pa seveda poskrbijo estetski betonski vrtni umivalniki.

Betonski zidaki se splačajo

Betonski zidaki se v primerjavi z betoniranjem sten vsekakor splačajo, saj so bistveno cenejši. Pri betoniranju potrebujemo opaž, armaturo, vibrator in velike količine betona, česar pa pri zidanju z betonskimi zidaki skoraj ne potrebujemo. Če beton naročimo s t. i. hruško, je to dokaj drago. Če pa beton mešamo z mešalcem je to zelo zamudno. Poleg tega je postopek pri betoniranju dosti bolj zapleten kot pri zidanju z betonskimi zidaki, saj tam preprosto zidamo, kar zmore marsikdo, medtem ko za postavljanje betonskih zidov potrebujete vešče zidarje, ki znajo delati z opažem in armaturo. Zalivanje opaženih kalupov prav tako ni najbolj enostavno.

Betonske plošče najvišje kakovosti dobite pri nas

V našem podjetju vas čakajo vrhunski betonski zidaki, betonske cevi, betonske plošče, betonski pokrovi in betonski vrtni umivalniki. Še posebej smo ponosni na naše betonske umivalnike, ki so naše lastne umetelne kreacije. Vsi naši izdelki temeljijo na naši tradiciji, ki je dolga že več kot pol stoletja in v celoti posvečena betonu oziroma betonskim izdelkom. V toku našega razvoja smo vpeljali moderne proizvodne postopke ter visoko znanje, ki pripomore k temu, da so naši izdelki usklajeni z najmodernejšimi smernicami na tem področju. Slovimo po kvalitetnih betonih, zato so naši izdelki nadpovprečno obstojni, kar je pri betonu zelo pomembno. Vse to je plod naše predanosti delu in nenehnemu sledenju napredku oziroma najmodernejšim evropskim tehnologijam. Opisano je zmagovalna kombinacija, ki omogoča maksimalno zadovoljstvo naših kupcev. Glede na to, da smo v zadnjem času uvedli računalniško vodeno proizvodnjo, se kvaliteta naših proizvodov le še povečuje. Seveda pa smo vam vedno na razpolago tudi z dobrim nasvetom. Radi vam bomo svetovali, saj se zavedamo, da boste tako prišli do optimalne odločitve, na podlagi katere bo vaše zadovoljstvo s končnim rezultatom še toliko večje. Več na:http://www.jarc.si/