Pošlji povpraševanje

Prane betonske plošče | Čudovite prane plošče za oblikovanje okolice

Ste končali z gradnjo doma, zdaj pa vas čaka še urejanje vrta in okolice? Za ureditev dvorišča ter ostalih zunanjih površin okoli hiše lahko uporabite tudi prane betonske plošče. V podjetju Jarc poleg ostalih betonskih izdelkov izdelujemo tudi peskane in prane betonske plošče 40 x 40 x 3,8 cm. Vabimo vas, da si ogledate galerijo čudovitih pranih plošč na naši spletni strani.


Postopek izdelave prane betonske plošče

Prane betonske ploščeNajprej iz vsaj štirih sestavin izdelamo beton. Te komponente so cement, voda, mineralni agregat in zrak. Za izdelavo prane betonske plošče in drugih izdelkov iz betona dodamo tudi kemične dodatke za izboljšanje lastnosti, kot sta npr. trdnost in vodoneprepustnost. Da so prane betonske plošče čim bolj v skladu z željami in zahtevami strank, dodajamo tudi različne barvne pigmente. Vse vhodne surovine so certificirane, proizvodnja pa poteka na računalniško vodeni in lasersko krmiljeni liniji. Beton doziramo v oblikovalno orodje stroja ter ga vibriramo in stiskamo. Ko so betonske plošče oblikovane, počakamo, da se beton nekoliko strdi, nato pa ga speremo z vodo. Prane plošče s sušilnimi stroji še dokončno posušimo in razrežemo. Tako nastajajo čudovite prane betonske plošče 40 x 40 cm, ki so med našimi kupci izredno priljubljene. Ko so prane plošče izdelane, sledi paketiranje in transport v skladišče. Sledi prodaja gradbenega materiala. Prane betonske plošče 40 x 40 lahko prevzamete v našem skladišču, po želji pa se lahko dogovorimo tudi za prevoz.


Prane betonske plošče lahko uporabite za različne površine

Prane plošče so tako estetske kot funkcionalne, uporabite pa jih lahko za številne površine. Uporabne so za terase, stopnišča, zimske vrtove, vrtne poti in poti okoli hiše, notranja dvorišča, predprostore, arkadne hodnike in še bi lahko naštevali. Omejitev skorajda ni, saj s pranimi betonskimi ploščami zaradi naravnega videza kamna lahko spustite svojo domišljijo na pašo. Betonske plošče 40 x 40 x 3,8 cm so vam na voljo v različnih barvah, zato lahko oblikujete kreativne vzorce po lastnih željah. Če imate kakršnokoli vprašanje, vam bomo z veseljem svetovali, po potrebi pa vam prane betonske plošče tudi vgradimo.


Za urejanje okolice okoli vašega doma lahko uporabite tudi druge elemente. Lahko se odločite za polaganje tlakovcev, saj so v naši ponudbi zajeti tudi različni betonski tlakovci. Poleg teh so vam na voljo še cestni in vrtni robniki ter betonski škarpniki. Vsi betonski izdelki so vrhunske kakovosti in skladni z evropskimi standardi.


Cementni izdelkiJarc | Prane betonske plošče, betonske plošče, prane plošče, betonske plošče 40 x 40 - povezave do naše spletne strani: