Montažne betonske ograjeOgrajni elementi iz betona za večjo trdnost in lep videz ograje

Ograjni elementi in betonske kape za ograje so zaradi svojega videza primerni tako za stanovanjske hiše kot za poslovne ali proizvode objekte. Montažna betonska ograja je pravzaprav odlična izbira za vse zunanje prostore, pri katerih želite funkcionalnost, nezahtevnost in lep videz.
V podjetju Cementni izdelki Jarc se že več desetletij ukvarjamo s proizvodnjo visokokakovostnih betonskih izdelkov, med njimi tudi ograjnih elementov. Beton danes predstavlja najpogosteje uporabljeni gradbeni material, saj ga odlikujejo številne pozitivne lastnosti. Izdelan je iz neškodljivih naravnih materialov, kot so gramoz, pesek, cement in voda, zato ni škodljiv niti zdravju niti okolju in je enostaven za reciklažo. Brez težav kljubuje vremenskim vplivom, poljubno ga lahko obdelujemo, njegova cena pa je ugodna.

Ograje iz betona funkcionalen in okrasen sestavni del vrta ali dvorišča

Ograje, ki jih postavimo okrog doma, so običajno namenjene omejevanju dostopa tujih oseb na parcelo, dvorišče ali vrt in s tem zagotavljanju zasebnosti. Oblika in videz ograje sta navadno odvisna od tega, kako se izbrani ograjni elementi ujemajo z okolico in poslopjem. Med prednosti ograje iz betona se uvršča tudi praktičnost, saj montažna betonska ograja skoraj ne potrebuje vzdrževanja. Z leti lahko sicer nekoliko spremeni videz, a na njeno trdnost in druge značilnosti to ne vpliva. Nikoli vam je ne bo treba zbrusiti in ponovno prebarvati. Montažna betonska ograja oz. ograjni elementi se ne bodo poškodovali zaradi neprijetnih vremenskih razmer ali nihanja temperature.
betonske kape za ograjeOgrajni elementi za ograje iz betona so navadno dvo- ali štiristransko lomljeni betonski zidaki, ki ustvarjajo videz naravnega kamna. Poleg lomljenih zidakov se lahko odločimo tudi za tako imenovane kocke, s katerimi ustvarimo zanimiv vzorec. Pri izdelavi ograje iz betona navadno na določeni razdalji postavimo tudi stebre. Betonski stebri za ograjo so tisti ograjni elementi, ki poskrbijo za prijetnejši videz in funkcionalnost. Tako ograjo kot stebre lahko izdelamo tako visoke, kot želite. Na vrhu preprosto namestimo še eno vrsto kock in ograjo povišamo. Na vrh betonskega stebra lahko namestimo še betonsko kapo. Ne glede na to ali boste za izdelavo vrtne betonske ograje uporabili lomljene zidake ali pa kocke z različnimi vzorci, prepričani ste lahko, da bo vaša montažna betonska ograja ustvarila čudovit okvir vsakemu dvorišču ali dovozu.
Navdušile vas bodo tudi ugodne cene, s katerimi se ne ponašajo samo ograjni elementi, ampak vsi naši betonski izdelki, tudi betonske kape. Montažna betonska ograja še nikoli ni bila tako ugodna, zato nas čim prej obiščite. Vabljeni.