Cena tlakovcev

Cena tlakovcev v podjetju Cementni izdelki Jarc je zaradi zagotavljanja konkurenčnosti ugodna in dostopna vsem, vendar nikoli na račun kvalitete. Ob ugodni ceni tlakovcev in ostalih cementnih izdelkov vam vedno nudimo tudi nekatere tlakovce v akciji in ugodno ceno polaganja tlakovcev ter tako zagotavljamo celostno storitev.

Cena tlakovcev

Prednosti tlakovcev

Namesto asfalta ali enostavne betonske plošče lahko za svoje dvorišče in dovoz izberete polaganje tlakovcev, kar zagotavlja številne prednosti. Tlakovci so na pogled veliko privlačnejši od betonske plošče ter višajo vrednost vašemu posestvu. Prav tako vam je na voljo velika izbira in široka paleta tlakovcev, ki bodo ustrezali vašemu okusu in okolici hiše. Izbirate lahko med različnimi barvami, na voljo pa je tudi veliko število različnih vzorcev, ki jih lahko še popestrimo s primernim polaganjem tlakovcev. S tlakovci lahko po ugodni ceni obložite dvorišča, dovoze, vhode, pločnike, okolico plavalnih bazenov ali področja za zunanji kamin oziroma kurišče, v vsakem primeru pa pridobite okolico, ki je prijetna na oko in jo je mogoče enostavno vzdrževati. Cena tlakovcev se vam hitro povrne, saj gre za kvalitetne površine, ki ne potrebujejo veliko vzdrževanja in izgledajo kot nova vrsto let.

TLAKOVCI - AKCIJA

Cena tlakovcev v podjetju Cementni izdelki Jarc

Tlakovci akcijaCena tlakovcev Jarc se razlikuje glede na kvaliteto, obliko, barvo in še kaj. Betonski tlakovec Combo, na primer, je ostrorobi z valovitimi robovi, zmrzlinsko obstojen, debeline 6 cm in primeren za polaganje na dvoriščih, atrijih, večjih površinah, kot so parki in mestna jedra, dovoznih poteh, stezah in drugih pohodnih ter voznih površinah. Na voljo je v različnih barvah, kot so siva, kamen kras, mediteran, sivo-črna, multikolor in granitna, cena tlakovcev pa se gibljejo od 11, 83 evrov do 13, 91 evrov. Cenik tlakovcev najdete na spletni strani podjetja Cementni izdelki Jarc, in sicer na povezavi http://www.jarc.si/cenik. Ker so nekateri tlakovci tudi v akciji, nas lahko za povpraševanje ali natančno ceno tlakovcev kontaktirate preko spletnega obrazca, na telefonsko številko 01 361 79 36 ali elektronski naslov.

Tlakovci - akcija

Predlagamo vam, da pregledate našo spletno stran in se ustavite pod rubriko »tlakovci - akcija«, kjer vam nudimo tlakovce po še bolj ugodnih cenah. Pogosto so v akciji:

  • tlakovci Combo in Grande Combo (akcija),
      • okrasni zid - lomljen (akcija) ter
  • lomljen zidak.

Cena polaganja tlakovcev

V podjetju Cementni izdelki Jarc vam nudimo tudi ugodno ceno za polaganje tlakovcev. Ker sta nosilnost in življenjska doba odvisni tudi od pravilne namestitve, vam priporočamo, da se tega ne lotite sami. V našem podjetju so vam na voljo strokovnjaki z večletnimi izkušnjami, ki bodo poskrbeli, da bo ves postopek potekal pravilno in profesionalno. Za natančno ceno polaganja tlakovcev pokličite na telefonsko številko 01 361 79 36 ali nam pišite na elektronski naslov. Z veseljem vam bomo ustregli.

Cementni izdelki Jarc | Cena tlakovcev, tlakovci akcija, cena polaganja tlakovcev - povezave do naše spletne strani: