Pošlji povpraševanje

Tlakovci za vrt, dvorišče in parkirišče po ugodnih cenah

Če imate radi urejeno okolico in morda razmišljate o prenovi dvorišča, vam predlagamo, da razmislite o najpriljubljenejši zunanji talni oblogi ta hip – tlakovcih. Tlakovci imajo mnogo čudovitih lastnosti, zato jih ljudje veliko raje izberejo kot asfaltno prevleko, da z njimi uredijo vrt ali dvorišče, parkirišče in teraso pred hišo. Poleg tega, da so na moč lepega videza, so praktično neuničljivi. Odporni so tako na hud mraz, kot na velike temperaturne spremembe in če so položeni pravilno, vzdržijo dolga leta ter obdržijo svoje prvotne lastnosti. V našem podjetju se že skoraj šest desetletij ukvarjamo s proizvodnjo betonskih izdelkov in ves ta čas sledimo pomembnim smernicam tako glede modnih trendov kot glede potrebnih izboljšav. Najnovejša, računalniško vodena tehnologija nam omogoča izdelavo kakovostnih tlakovcev in ostalih betonskih izdelkov, saj ves čas sledimo posameznim delovnim procesom, jih nadziramo in neprestano izboljšujemo. V ponudbi lahko najdete najrazličnejše tlakovce za vrt, dvorišča, parkirišča, javne in druge površine, ki zadoščajo vsem zahtevanim standardom in so redno kontrolirani v lastnem laboratoriju. Pravilna izdelava tlakovcev je predpogoj za njihovo vzdržljivost, zato so v vse delovne procese (priprava betona, izdelava, sušenje, paletiranje in paketiranje) vključeni vse naše znanje in izkušnje.

Tlakovci v kombinaciji z lomljenimi zidaki

Cena tlakovcev in drugih cementnih izdelkov, potrebnih za urejanje vrta

Cena tlakovcev v podjetju Cementni izdelki Jarc je zaradi zagotavljanja konkurenčnosti ugodna in dostopna vsem, vendar nikoli na račun kvalitete. Ob ugodni ceni tlakovcev in ostalih cementnih izdelkov vam vedno nudimo tudi nekatere tlakovce v akciji ter ugodno ceno polaganja tlakovcev, kar nam omogoča, da zagotavljamo celostno storitev. V ponudbi boste poleg tlakovcev za dvorišče in vrt našli tudi različne robnike, betonske plošče, ograjne elemente, zidove, škarpnike, mulnice, kanalete ter atraktivni vrtni program, ki bo vaše dvorišče še polepšal, saj lahko njegov stil odlično kombinirate z različnimi tlakovci. Ostali program je, tako kot so tlakovci za vrt, izdelan po postopkih, ki ne dopuščajo napak, zato lahko jamčimo, da so izdelki, ki jih boste našli pri nas, visoko kvalitetni in trajni. Poleg samih tlakovcev, je pomembno, da izberete kakovostno mivko za fugiranje, na naši spletni strani pa si prav tako lahko ogledate biološki čistilec za vzdrževanje tlakovcev, ki odstranjuje korozijo in cvetenje betona ter naredi barvne odtenke intenzivnejše. Priporočamo vam, da uporabite tudi impregnator za tlakovce, ki bo njihovo površino zaščitil pred vdorom tekočin v notranjost, na vlažnih predelih bo preprečeval rast mahu in alg, prav tako pa bo omogočil lažje čiščenje.

Prednosti tlakovcev za dvorišče in vrt so velike

Namesto asfalta ali enostavne betonske plošče lahko za svoje dvorišče in dovoz izberete polaganje tlakovcev, kar zagotavlja številne prednosti. Tlakovci so na pogled veliko privlačnejši od betonske plošče ter višajo vrednost vašemu posestvu. Čudovito jih je mogoče kombinirati s celotnim objektom, saj so dobavljivi v različnih, naravnih barvnih kombinacijah, da lahko celostno podobo hiše ali poslovnega prostora lepo zaključite. Prav tako vam je na voljo velika izbira različnih oblik tlakovcev za vrt, med katerimi boste zagotovo našli takšne, ki bodo ustrezali vašemu okusu. Velikosti je mogoče kombinirati med seboj in s primernim polaganjem ustvariti edinstvene in unikatne mozaike, ki jih dopolnijo še različne barve in lični vzorci. S tlakovci lahko po ugodni ceni obložite dvorišča, vrt, dovoze, vhode, pločnike, okolico plavalnih bazenov ali področja za zunanji kamin oziroma kurišče, v vsakem primeru pa pridobite okolico, ki je prijetna na oko in jo je mogoče enostavno vzdrževati. Cena tlakovcev se vam hitro povrne, saj gre za kvalitetne površine, ki ne potrebujejo veliko vzdrževanja in so videti kot nova mnogo let.

Čudovite kombinacije in načini polaganja tlakovcev

Cena tlakovcev v podjetju Cementni izdelki Jarc je konkurenčna

Cena tlakovcev se razlikuje glede na debelino, obliko in barvo. Betonski tlakovec Combo, na primer, je ostrorobi z valovitimi robovi, zmrzlinsko obstojen, debeline 6 cm in primeren za polaganje na dvoriščih, atrijih, večjih površinah, kot so parki in mestna jedra, dovoznih poteh, stezah in drugih pohodnih ter voznih površinah. Na voljo je v različnih barvah, kot so siva, kamen kras, mediteran, sivo-črna, multikolor in granitna, cene tlakovcev pa se gibljejo sorazmerno z njihovo debelino. Na voznih površinah je zagotovo bolj izbrati debelejše in tako močnejše tlakovce, ki bodo vzdržali težo vozil, prav tako pa je na nagibnih površinah potrebno samemu polaganju nameniti veliko pozornosti, da tlakovci ne bodo zaradi pritiskov drseli navzdol. Cenik tlakovcev boste našli na naši spletni strani, kjer se lahko razgledate tudi med tlakovci za vrt v akciji in ostalimi izdelki. Če imate vprašanja nas pokličite ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca, na kar vam bomo hitro odgovorili.

Tlakovci ComboTlakovci Grande

Tlakovci in drugi cementni izdelki v akciji

Predlagamo vam, da pregledate našo spletno stran in se ustavite pod rubriko »tlakovci - akcija«, kjer vam nudimo tlakovce po še bolj ugodnih cenah. Poleg tlakovcev Combo in Grande Combo, boste tam našli tudi lomljene zidake, okrasni (lomljeni) zid in pogosto še druge cementne izdelke. Poleg ugodnega nakupa, vam nudimo tudi ugodno ceno za polaganje tlakovcev. Ker sta nosilnost in življenjska doba odvisni od pravilne namestitve, vam priporočamo, da se za polaganje tlakovcev na vrtu ali dvoriščeu obrnete na strokovnjake, ki bodo kos tudi nepredvidenim situacijam. V našem podjetju so vam na voljo profesionalci z večletnimi izkušnjami, ki bodo poskrbeli, da bo ves postopek potekal pravilno in profesionalno. Za natančno ceno polaganja tlakovcev se bomo dogovorili po ogledu delovišča, prav tako pa vam bomo stopili naproti z ugodnimi plačilnimi pogoji.

OGLEJTE SI NAŠO CELOTNO PONUDBO