Vrtni vodnjaki vam povečajo užitek bivanja v okolici vašega doma

Vodnjaki so lahko tudi element, ki doda vrtu čudovit ambient, saj so uporabni in imajo močan vizualni efekt. Če poleg njih postavite še vrtni kamin in čudovite klopi, bo vaš vrt dobil čudovito razkošno podobo. Betonski vrtni vodnjaki so lahko prostostoječi vodnjaki ali pa stenski in jih tako lahko postavite praktično kamor koli v svojem vrtu.


Vrtni betonski vodnjakiBetonski vodnjaki za odličen dostop do vode

Poleg tega, da so estetski in vrtu dajo dodatno vrednost, so tudi izredno praktični, saj imate z njihovo pomočjo stalni dostop do vode kar iz vrta. Tam vodo pogosto potrebujemo, zato so betonski vrtni vodnjaki odlična ideja za obogatitev vaše okolice doma tako v vizualnem kot v praktičnem smislu. v podjetju Jarc vam poleg tega nudimo še številne druge betonske izdelke, od betonskih tlakovcev, zida in ograjnih elementov, do robnikov, cevi in pokrovov. Prav vse, kar si zamislite betonskega, lahko dobite pri Jarcu. Betonski tlakovci so pogosta izbira naših kupcev, saj si vsakdo želi imeti lepo dvorišče, ki vedno lepše izgleda tlakovano kot asfaltirano. S tem mu dodate svoj pečat in ga po želji oblikujete še s čudovitimi talnimi vzorci iz tlakovcev.


Čudoviti vrtni vodnjaki in druga oprema vrta

vrtni vodnjak Drava z odložno mizoČe doma radi prirejate piknike in druženja za družino in prijatelje, je glavna oprema vrta žar, mize s stoli in lep vrtni vodnjak, zaradi katerega vam ne bo potrebno vsakih deset minut hoditi v hišo po vodo. Zagotovite si jo v neposredni bližini mize in stolov v obliki betonskega vodnjaka, ki ga bodo občudovali tudi vaši bližnji. Prav vam bo prišlo tudi vrtno korito, s katerim bo vaš vrt še bolj izpopolnjen. Prostostoječi vodnjaki vam s svojim kamnitim izgledom dajo občutek razkošja in domačnosti, zato jih res morate imeti. Naj bo betonski vodnjak Jarc tudi del vašega razkošnega vrta. Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi betonskih izdelkov za vrt!