Pošlji povpraševanje

Betonske cevi za meteorno vodo - ugodna cena betonskih izdelkov Jarc

Betonske cevi za meteorno vodoBetonske cevi se uporabljajo za urejanje odtočnih voda. Meteorne vode nas lahko v primeru večjih nalivov presenetijo s svojo silovitostjo in uničevalno močjo, zato je prav, da jih pravočasno reguliramo s cevmi. Cevi za meteorno vodo so izdelane iz betona, kar jim zagotavlja visoko trdnost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega imajo betonske odtočne cevi visoko lastno težo in so zaradi tega po vgradnji stabilne v svojem položaju. Možno je hitro in enostavno polaganje, visoka temenska nosilnost, gibljivi spoji, posebno gladka obdelava notranjih sten, ki zagotavljajo veliko transportno sposobnost cevovoda, kompatibilnost z drugimi sistemi in materiali ter enostavno in poceni vzdrževanje. Betonska cev (dimenzije so različne) se lahko uporabi tudi za podzemne propuste pod cesto, pa tudi za izsuševanje oz. regulacij vod na kmetijskih površinah.
V podjetju Cementni izdelki Jarc izdelujemo visokokakovostne izdelke iz betona. Med njimi boste našli raznobarvne tlakovce različnih oblik, zide in ograjne elemente, škarpnice, palisade, robnike, plošče, kanalete in muldnice ter seveda cevi in pokrove. K betonskim cevem sodijo tudi jaški in protismradni pokrovi (oboji z odprtinami ali brez), ki so prav tako del naše bogate ponudbe.

Cementni izdelki Jarc - ugodna cena betonske cevi za meteorno vodo

Betonske cevi za meteorno vodo so izdelane iz visokokakovostnih in certificiranih materialov, kar jim zagotavlja vrhunsko kakovost. Na voljo so različne dimenzije: betonska cev lahko ima premer od 20 do 40 cm, v dolžino pa meri 100 cm. Glede na premer se razlikujejo tudi teže posameznih cevi. Tako kot vsi betonski izdelki, se tudi cevi iz betona ponašajo z dolgo življenjsko dobo, saj so odporne na pokanje. So tudi trdne, vzdržljive, nerjaveče, negoreče, enostavne za namestitev, fleksibilne, dostopne in okolju prijazne. Betonske cevi pa odlikuje tudi ugodna cena, ki je v veliki meri odvisna od velikosti posamezne cevi in njenih lastnosti.
Cena posamezne betonske cevi je navedena v našem ceniku, ki je objavljen na naši spletni strani. Prepričani smo, da vas bo navdušila tako kakovost betonske cevi kot njena cena, ki je resnično ugodna.

Cevi za meteorno vodo so nepogrešljiv del sistema za odvodnavanje, zato jim posvetite vso svojo pozornost. Pri izbiri ustrezne cevi pa vam bomo na pomoč priskočili tudi v našem podjetju.
Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi betonskih odtočnih cevi!