Pošlji povpraševanje

Velika ponudba izdelkov iz betona v podjetju Jarc

V podjetju Jarc vam ponujamo veliko betonskih izdelkov s katerimi boste uredili vaš vrt in okolico hiše. Med izdelki iz betona lahko najdete različne talne obloge, kot so tlakovci in betonske plošče, izbirate lahko med različnimi betonskimi ograjami za vrt in balkone in podpornimi zidovi, kamini umivalniki in koriti, ponujamo pa vam tudi različne betonske obrobe.

Izdelki iz betona so izdelani po evropskih standardih, odlikuje jih trdnost, trajnost in odpornost

Izdelki iz betona so izdelani po evropskih standardih, kar potrjuje tudi njihova oznaka CE ter se tako prodajajo na celotnem območju EU. Betonski izdelki imajo v prvih milimetrih primešano posebno snov, ki zapre pore betona in tako prepreči prodiranje vode v izdelek, kar pomeni, da je življenjska doba betonskih izdelkov dolga. Prav zaradi globinske impregnacije so betonski izdelki, kot so tlakovci in betonske vrtne ograje, dporni na zmrzal in druge neprijetne vremenske vplive. Izdelki iz betona so trdni in odporni ter vam bodo služili vrsto let.

izdelki iz betonabetonski izdelki

Cene betonskih izdelkov in akcijske ponudbe si lahko ogledate v ceniku na naši spletni strani

Oglejte si cenik betonskih izdelkov na naši spletni strani, kjer se lahko prepričate tudi o akcijah betonskih izdelkov. Za več informacij smo vam dosegljivi tudi po telefonu ali na e-mail naslovu. Odgovorili bomo hitro in natančno.

Obiščite nas v poslovalnici in se prepričajte o kvaliteti izdelkov iz betona

Vas zanima še več? Vabimo vas, da se oglasite v naši poslovalnici in se prepričate o široki ponudbi izdelkov iz betona in o njihovi kvaliteti. Ob obisku vas bo pričakala ekipa, podkovana s strokovnim znanjem in veliko izkušnjami, ki vam bo pomagala do pravilnega nakupa. Z veseljem vam pokažem o betonske izdelke za vrt, ki vam jih ponujamo pri nas in vam svetujemo pri njihovi namestitvi.