Pošlji povpraševanje

Vrtni kamini, vodnjaki in betonski umivalniki oz. lijaki in ostala ponudba

Vrtni kamini, vrtni lijaki in ostali betonski izdelki, ki jih za vas izdelujemo v podjetju Cementni izdelki Jarc, so lahko odlična popestritev vašega vrta, lahko pa so tudi povsem funkcionalen pripomoček na vašem vrtu. Razmišljate o tem, da bi spremenili videz vašega vrta ali ga preprosto naredili bolj funkcionalnega? Morda potrebujete vrtno korito ali vrtni vodnjak? Mi vam lahko ponudimo in predstavimo različne opcije. Vrtni kamin lahko ustvari na vašem vrtu prijeten ambient, če pa poleg postavite še vrtno korito, bo videz vrta še lepši. Izbirate lahko med prostostoječimi ter stenskimi vodnjaki. S postavitvijo primerne vrtne klopi pa si boste povečali užitek biti v vašem prekrasnem vrtu, katerega lahko še obrobite z betobsko vrtno ograjo. Lahko se odločite tudi za pralna betonska korita in prane vaze. Ali vas bolj mikajo vrtni lijaki in betonski umivalniki?

Izdelava betonskih izdelkov je naša strast že dolga leta

Betonske izdelke izdelujemo z ljubeznijo že dolga leta. V proizvodni proces smo umestili najnovejšo tehnologijo, ki temelji na računalniškem vodenju posameznih delovnih procesov, ki so združeni v celoto, od priprave betona, izdelave izdelkov, sušenja izdelkov ter paletiranja in paketiranja izdelkov. V proizvodnji se upoštevajo zahtevani standardi EN za posamezno družino izdelkov, za katere se izda Izjava o skladnosti, izdelkom pa je podeljen znak CE. S tem je zagotovljena kvaliteta , ki se spremlja tudi s kontrolo v lastnem laboratoriju. Poiščite izdelke v našem katalogu in priskrbeli vam bomo natanko to, kar iščete in potrebujete. Z veseljem pa vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam predstavili našo ponudbo vrtnih kaminov in ostalih izdelkov.

betonski kamin

Vrtni kamini za gurmane

Vrtni kamini so idealna rešitev za druženje z družino in prijatelji na svežem zraku ob prijetnem prasketanju ognja. Že od nekdaj kamini predstavljajo središče doma, kjer se zbira družina ob prijetnem ognju. Zakaj ne bi ustvarili takšen prijeten ambient kar na vašem vrtu? Če se odločite za postavitev vrtnega kamina, lahko dosežete ravno to. Vrtni kamini so izredno priljubljeni tudi med ljubitelji priprave jedi na žaru. Čas preživet s prijatelji in družino ob dobri hrani, ki ste jo sami pripravili v lastnem kaminu na vrtu, bo zelo dragocen. Vrtni kaminiso pravzaprav odlična izbira za pripravo hrane na odprtem ognju, saj ima hrana poseben okus, hkrati pa kamin omogoča bolj zdravo pripravo hrane - pečenje hrane na žaru ne zahteva pečenja na maščobi.

Vrtno korito ali vrtni vodnjak - popestrite vašo okolico hiše

Vodnjaki in betonski vrtni umivalniki dajejo vrtu dodatno vrednost. Poleg tega pa so izredno praktični, saj omogočajo neprestan dostop do vode. Prav tako pa lahko svoj vrt obogatite z vrtnim koritom in vanj nasadite prekrasne rože. Ponudba vrtnih korit, vodnjakov, lijakov i umivalnikov je pestra in raznolika in prepričani smo, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi pri nas našli nekaj zase. Vsi naši betonski izdelki, tudi vrtno korito, so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kar jim zagotavlja trajnost in dolgo življenjsko dobo.

Zunanja vrtna korita za rože so praktična in estetska

Izredno priljubljeni in prodajani izdelki so vrtna korita za rože. Gre za zunanja korita, ki so posebno in skrbno oblikovana, namenjena pa so rastlinju. Korito lahko postavite na vrt, lahko pa je tudi prekrasen element v večjih objektih. Betonsko korito lahko uporabite tudi za gojenje različnih dišavnic ali manjših dreves. Ponujamo vam prana korita različnih dimenzij. Poleg vrtnih korit imamo v ponudbi tudi pranebetonske vaze, ki so lahkookrogle ali kvadratne oblike, na voljo pa so v različnih velikostih.

betonski umivalnikKakovostni betonski izdelki za vaš vrt

Če iščete kvalitetne betonske izdelke, potem ste na pravem mestu. Vrtni kamini, korita za rože, umivalniki in vodnjaki,  betonske vrtne ograje ter ostali izdelki iz našega vrtnega programa bodo obogatili vaš vrt in vanj prinesli novo svežino in udobje ter funkcionalnost. Več nahttp://www.jarc.si/