Betonski tlakovci Jarc - obnova tlakovcev

Obnova tlakovcev je postopek, pri katerem tlakovce dodobra očistimo in jih po daljšem času skušamo vrniti v stanje, ki je čim bolj podobno tistemu, ko smo jih kupili. To seveda ni povsem mogoče, saj izdelava tlakovcev temelji na uporabi popolnoma naravnih sestavin. Posledica tega je, da betonski tlakovci Jarc in seveda tudi vsi betonski izdelki naravno reagirajo na zunanje vplive. Izdelava betonskih tlakovcev ni edina dejavnost, s katero se ukvarjamo. Pri nas so vam na voljo tudi drugi izdelki iz betona, na primer betonski robniki, plošče, škarpnice, palisade, kanalete, muldnice, ograjni elementi in betonske cevi. Cena izdelkov je zelo ugodna. Izdelava tlakovcev poteka v domači proizvodnji, zato de lahko svojim kucem popolnoma prilagodimo in vam obenem svetujemo, kako naj poteka obnova tlakovcev in drugih izdelkov.


Obnova betonskih tlakovcev JarcObnova tlakovcev in drugih betonskih izdelkov

Betonski tlakovci Jarc in drugi naši izdelki zahtevajo zelo male nege. Kljub temu p je potrebno občasno čiščenje tlakovcev oziroma obnova tlakovcev po daljšem obdobju. Izdelava tlakovcev iz naravnih materialov pomeni, da se na njih lahko pojavijo madeži, na primer od olja ali drugih trdovratnih snovi, ki se jih želimo znebiti. V ta namen po navadi običajno čiščenje z vodo, krtačo ali visokotlačnim čistilcem ne zadošča. V tem primeru se betonski tlakovci Jarc očistijo s specialnim čistilom, ki ga dobite pri nas in je namenjeno prav temu. Ker izdelava betonskih tlakovcev poteka pri nas, vam bomo v zvezi z vzdrževanjem lahko kadarkoli svetovali.


Izdelava tlakovcev

Betonski tlakovci Jarc se izdelujejo v našem podjetju, kar pomeni, da so plod naše lastne pameti in inovacij. Poleg tega za lastne izdelke vedno lahko svetujemo, kako naj poteka polaganje, obnova tlakovcev, kakšne so najboljše kombinacije in kako položiti betonske cevi. Cena vseh naših izdelkov je izjemno ugodna, izdelava tlakovcev pa poteka v skladu z najsodobnejšimi trendi, poleg tega pa še vedno velja, da je beton naraven material, ki ne onesnažuje okolja. Potrebna je le občasna obnova tlakovcev in vaše dvorišče bo dolgo časa ostalo lepo.


Jarc | Izdelava in obnova betonskih tlakovcev Jarc