Pošlji povpraševanje

Betonski škarpniki | Škarpni elementi in liti škarpniki

Betonski škarpniki
Se ukvarjate z okraševanjem vašega vrta? Želite pridobiti nekaj prostora za zasaditev okrasnega cvetja? To in še marsikaj drugega vam omogočajo čudoviti betonski škarpniki, ki jih proizvajamo v podjetju Cementni izdelki Jarc. Škarpni elementi se lepo podajo na vrt, zato smo prepričani, da bodo navdušili tako vas kot vaše obiskovalce. Na voljo so vam betonski škarpniki različnih oblik, ki se razlikujejo tudi po namenu uporabe.

Škarpni elementi različnih oblik, barv in dimenzij

Betonski škarpniki so elementi za urejanje brežin ali škarp. Ker imajo lep naraven videz kamna, se čudovito podajo na vrt ali dvorišče. Škarpni elementi so namenjeni za izdelovanje naravne stene, za vertikalno zasajene oporne zidove oziroma ograje, za ozelenitev vertikalnih površin, prav tako pa s škarpnimi elementi lahko elegantno razmejite prostor ali ločite parceli. Nekateri betonski škarpniki so primerni tudi za stopnišča, obrobe utrjenih konstrukcij in podobno. V podjetju Jarc izdelujemo različne škarpne elemente, ki se ločijo po obliki, barvi, dimenzijah in namembnosti. Na voljo so vam naslednji betonski škarpniki:
- Betonski škarpniki
- Liti škarpni elementi - mali
- Liti škarpni elementi - veliki


S našimi škarpniki je zunanja ureditev prava igra domišljije, saj z njimi lahko enostavno razmejite površino ali pa jih postavite vertikalno ter v njih zasadite okrasno cvetje. Škarpniki vam nudijo možnost nalaganja enega elementa na drugega, lahko pa se odločite tudi za vodoravno in navpično zamikanje. Za 1m2 boste potrebovali približno 12 betonskih škarpnikov.


ŠkarpnikiŠkarpniki se lahko tudi uporabljajo za obrobo zemljišč ali za stranske obrobe utrjenih stopniščnih konstrukcij, največkrat pa s škarpniki naše stranke oblikujejo čudovite okrasne zidove. Zelo lepo se podajo v kombinaciji z lesenimi ali kovinskimi ograjnimi elementi, naravno lepoto pa še posebej poudarijo različne barvne kombinacije škarpnikov. Škarpni elementi so odporni proti zunanjim vplivom, saj so globinsko in površinsko impregnirani.

Mali in veliki liti škarpni elementi so primerni za izdelavo nasipov, kjer primanjkuje ravnega prostora. Zopet imate možnost različne postavitve, saj z litimi betonskimi škarpniki lahko oblikujete do 3m visoke škarpe, lahko pa jih tudi montirate z razmikom in vmes posadite rože. Za 1m2 boste potrebovali od 15 do 20 malih ali od 8 do 12 velikih škarpnikov.


Škarpni elementi in ostali betonski izdelki

Poleg škarpnih elementov so v naši bogati ponudbi zajeti tudi ostali izdelki iz betona. Na voljo so vam tudi betonski tlakovci različnih barv, cestni in vrtni robniki, prane betonske plošče, mulde, betonski zidaki in vogalniki ter transportni beton. Obiščite našo spletno stran in se o pestri izbiri izdelkov prepričajte sami.


Cementni izdelki Jarc | Betonski škarpniki, škarpni elementi.