Pošlji povpraševanje

Velika izbira ugodnih betonskih robnikov za vrt v podjetju Jarc


Betonski robniki za vrtdopolnjujejo našo široko ponudbo tlakovcev in drugih betonskih izdelkov. Izbirate lahko med različnimibetonskimi robniki za vrt, cena posameznega robnika pa je odvisna od specifičnega izdelka.Robnike za vrtnavadno uporabljamo za urejanje okolice hiše in seveda vrta.Vrtni robnikiso vam na voljo v več različicah.Vrtne robnikelahko uporabimo tudi za razmejevanje enega dela vrta od drugega, uporabni pa so tudi pri urejanju dvorišča. Vzdrževanjebetonskih robnikov za vrtje enostavno. Poteka praktično enako kot čiščenje tlakovcev. Najlažje je, če se jih lotimo z vodo in krtačo ali pa visokotlačnim čistilcem. Uporaba čistil navadno ni potrebna.

BETONSKE OGRAJE ZA VRT


Betonski robniki za vrt so odporni na mehanske vplive

Robniki za vrtso impregnirani s snovjo, ki ne prepušča vode. Tako sovrtni robniki odpornina zmrzal in druge vremenske oz. mehanske vplive. Življenjska doba robnikov je tako dolga. Vas zanima več obetonskih robnikih za vrt? Oglejte si našo spletno stran in poiščitevrtni robnik, ki bo najbolj ustrezal okolici vašega doma.Vrtni robniki, ki vam jih ponujamo pri nas so kakovostni, trpežni in trajni, naročite pa jih lahko v veliko različnih dimenzijah ter oblikah. Izbirate lahko tudi med barvamivrtnega robnika.

Naročite lahko tudi betonske vrtne ograje 

Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi tudi po telefonu ali e-mail naslovu, prav tako pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kakovostibetonskih robnikov za vrtprepričate na lastne oči. Prijazni prodajalci, ki vas bodo ob prihodu sprejeli, vam bodo z veseljem pomagali pri odločitvi, kateri robnik potrebujete, pokazali pa vam bodo tudibetonsko ograjo za vrt, ki jo lahko kupite pri nas.

vrtni robnikbetonski robniki za vrt