Pošlji povpraševanje

Cestni robniki

Cestni robnikiPri urejanju zunanjih površin, na primer cest, parkirišč, dvorišč, tlakovanih vrtov itd. imajo cestni robniki pomembno vlogo. Ta na videz droben in nepomemben element je še kako nujen, saj z njim razmejimo, lahko pa tudi povežemo dve površini. Robniki za cesto so poleg drugih naših betonskih izdelkov, med katere spadajo tlakovci, škarpnice in palisade, plošče, kanalete, muldnice, betonske cevi in pokrovi zanje, zidaki, betonske ograje, kamini, vodnjaki, korita itd., pomemben element pri urejanju okolice, dovozov in cestišč. Pri tem imajo pomembno funkcijo ne samo kot estetski oziroma vizualni element, temveč je cestni robnik pomemben tudi z vidika praktičnosti oziroma uporabnosti. V podjetju Cementni izdelki Jarc posvečamo veliko mero pozornosti temu, da so naši izdelki lepi in funkcionalni obenem.

CESTNI ROBNIK JARC

Cestni robnik za urejanje cest in dovozov

Kvaliteta JarcUporaba cestnih robnikov se je razmahnila v 18. stoletju v Veliki Britaniji, kjer so se lotili prenove pešpoti oziroma pločnike in so jih z robniki razmejili in dvignili nad vozišče. V podjetju Cementni izdelki Jarc so cestni robniki na voljo v dveh barvah - sivi in rjavi, tako da jih zlahka prilagodite okolici ali z njimi dosežete še dodaten estetski učinek. Namenjeni so predvsem urejanju različnih cest, dvoriščnih in dovoznih površin. Robniki za cesto zaključijo neko področje, na primer dovozno pot, in ga razmejijo od drugega področja. Cestni robniki lahko služijo tudi za obrobljanje pločnika ali mejo med voziščem in pešpotjo, če jih položimo z daljšo stranico na tla, pa lahko služijo tudi za prehod na dovoz ali dvorišče in premoščanje višinske razlike.

Cestni robniki in njihove tehnične značilnosti

V podjetju Cementni izdelki Jarc so na voljo cestni robniki dimenzije 100 x 12 x 20 cm. Tehtajo 55 kg in so na voljo na paletah po 18 kosov. Vsak cestni robnik je izdelan v skladu z najvišjimi evropskimi standardi, saj imamo lasten laboratorij, v katerem redno preverjamo kakovost in zagotavljamo skladnost s certifikati. Vsi cestni robniki so hidrofobni, testirani na zamrzovanje in odtaljevanje ob prisotnosti soli ter izjemno trdni. Vse te lastnosti potrjujejo tudi evropski certifikati kakovosti.

Cementni izdelki Jarc | Cestni robniki, cestni robnik, robniki za cesto - povezave do naše spletne strani: