Pošlji povpraševanje

Betonski umivalnik za vrt podjetja Jarc

Betonski umivalnik za vrt podjetja Jarc je vzdržljiv in trpežen ter primeren za prav vsako dvorišče. Na voljo vam je zelo veliko različic, med katerimi boste gotovo našli takšen betonski umivalnik za vrt, ki kar najbolje sovpada z okolico vašega doma.

Zakaj nam pride betonski umivalnik za vrt prav?


betonski umivalnikČe pobrskate po naši spletni strani, lahko takoj opazite, da je ponudba cementnih izdelkov za vrt podjetja Jarc resnično pestra in ne vključuje le betonskih umivalnikov za vrt. Ob betonskih tlakovcih, betonskih koritih za vrt, betonskih elementov za ograje, vrtnih robnikih in drugih betonskih izdelkih je na voljo tudi pester dekorativen progam, ki ne le olepša okolico hiše, temveč ponuja tudi nadvse praktične rešitve. Svoj vrt si gotovo lahko popestrimo z zunanjimi kamini in zunanjimi betonskimi umivalniki. Po pikniku posode ni več potrebno nositi v hišo, pa tudi hiter dostop do vode je zmeraj več kot dobrodošel, če se veliko zadržujemo zunaj, za kar potrebujemo betonski umivalnik. Vrt bo tako zmeraj poln dobre volje, veselja in gostov.

OGLEJTE SI GALERIJO BETONSKIH IZDELKOV

Velika izbira betonskih umivalnikov za vrt podjetja Jarc


betonski umivalnik Drava z odložno mizoIzbirate lahko med veliko različnimi modeli, ki zadovoljijo prav vse okuse in potrebe. Na voljo imamo stenske umivalnike, kvadratne in okrogle betonske umivalnike za vrt ter betonske umivalnike s pultom. Posebej lahko izpostavimo še komplet Etna, ki sestoji iz betonskega kamina, betonskega umivalnika ter priročne mize. Ne glede na vašo odločitev smo prepričani, da boste popolnoma zadovoljni z našimi betonskimi umivalniki. Cenik je dostopen na spletni strani podjetja. Več na:http://www.jarc.si/