Pošlji povpraševanje

Unikatna korita za rože


Korita za rože so narejena iz različnih materialov. Poznamo plastična, glinena, lesena in kamnita korita, kot korita za rože lahko z malo domišljije uporabimo tudi predmete, ki primarno niso namenjeni sajenju rož. Kot manjša unikatna korita za rože lahko uporabimo steklene kozarčke za vlaganje ali nerabljene skodelice za kavo ali čaj, kot inovativna in velika korita za rože pa lahko porabimo celo vreče, sode, večje stare lonce ali stare avtomobilske gume. Najcenejša korita za rože je mogoče narediti iz skoraj vseh nerabljenih elementov, ki nam ležijo doma, zato pustite domišljiji prosto pot!


Zakaj bi uporabili kamnita korita?


Okusi so različni in prav vsa korita za rože so lahko lepa, v nadaljevanju pa vam bomo predstavili nekaj prednosti kamnitih korit. Zaradi robustnega materiala imajo izjemno dolgo življenjsko dobo, kar pomeni cenovno ugodno rešitev, saj vam korita za rože dolgo ne bo potrebno menjati. Kamnita korita podjetja Jarc je mogoče izbrati v različnih dimenzijah, ki jih lahko uporabite kot manjše lončke ali si z njimi pričarate pravi mali zeliščni vrt. Kamnita korita so primerna za sajenje rož, pa tudi zelišč in zelenjave ter celo manjših grmičkov in dreves. Lahko jih postavite tako na vrt kot tudi na balkon ali teraso, kjer vam bodo olepšala bivanje. Vnaprej je nekoliko potrebno premisliti le njihovo postavitev, saj so težja in jih ni tako enostavno premikati, a pomeni njihova robustnost tudi prednost, saj bodo ostala na mestu v vseh vremenskih razmerah, pa tudi kak tat jih ne bo tako enostavno premaknil.

kamnito korito za roževrtno korito za rože

Navodila za vzdrževanje kamnitih korit za rože


Redno in sprotno čiščenje vseh betonskih izdelkov - tako kamnitih korit za rože kot betonskih zidakov - pomembno pripomore k trajno lepemu izgledu. Ker gre za naraven material, je najbolje uporabiti kar metlico ali mehkejšo krtačo z vodo, ob trdovratnejši umazaniji pa uporabimo specializirana čistila ali celo visokotlačno črpalko. Za podaljšanje življenjske dobe pa lahko uporabimo tudi impregnacijo. Če ste v dvomih, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

BETONSKI TLAKOVCI

VRTNI ROBNIKI