Pošlji povpraševanje

Betonske kanalete - betonski izdelki za odvodnjavanje meteornih voda

V industriji, na javnih površinah (peš conah, parkiriščih, javnih cestah, bencinskih črpalkah in trgih) ter na vseh velikih utrjenih površinah postaja vse pomembnejše ustrezno odvajanje meteornih voda. Za varnost pred poplavo objektov so ključnega pomena dobro načrtovani odtočni kanali - betonske kanalete z rešetko. Te morajo ustrezati pričakovanim obremenitvam, pomembno pa je tudi, da se betonska kanaleta z rešetko oblikovno dobro vključi v finalno površino. Obenem mora kanaleta dopuščati enostavno in kakovostno vgradnjo. Kdor se loti nameščanja, mora biti zato ustrezno strokovno usposobljen, sicer lahko pride do poškodb materiala in drugih nezaželenih stroškov.
V podjetju Cementni izdelki Jarc vam ponujamo visokokakovostne betonske kanalete, kot sta kanaleta Hauraton in Živex z rešetko, s katerima si boste zagotovili varno odvajanje površinskih voda.

Kanaleta Hauraton in Živex z rešetko

Betonske kanalete hauratonV našem podjetju vam nudimo betonske kanalete z rešetko priznanih proizvajalcev. Tako kanaleta Hauraton kot Živex sta na voljo v različnih dimenzijah in z različnimi nosilnostmi. Kanaleta Hauraton je na voljo v širini 14 in 19 centimetrov, Živex pa v širini 16 in 22,5 centimetra. Dolžina kanalete je pri obeh enaka - 100 centimetrov. Medtem ko lahko pri kanaleti Hauraton izbirate med štacano, mrežasto ali litoželezno rešetko, pa so pri kanaleti Živex na voljo lažja, težja ali mrežasta rešetka.
Vgradnja betonske kanalete je povsem preprosta, paziti moramo le na natančnost, saj bo le tako betonska kanaleta lahko služila svojemu namenu. Prodnata podlaga mora biti dovolj utrjena, saj se v nasprotnem primeru zmanjša njena stabilnost. Nameščena mora biti nekoliko nižje od površine, saj se bodo le tako lahko vanjo stekale meteorne vode.

Cementni izdelki Jarc - vrhunska kakovost po ugodni ceni

V našem prodajnem programu so tudi številni drugi betonski izdelki, ki so vam lahko v veliko pomoč pri urejanju okolice hiše, poslovnega objekta ali športnega parka. Na voljo so raznobarvni tlakovci različnih dimenzij, zidaki za postavljanje zidov in ograj, škarpnice, palisade, betonski robniki, plošče, cevi in pokrovi.
Betonski izdelki Jarc so izdelani iz okolju neškodljivih naravnih materialov, kot so gramoz, pesek, cement in voda, zato niso škodljivi niti zdravju niti okolju. Brez težav kljubujejo vremenskim vplivom, predvsem pa so izdelki iz betona na voljo po ugodni ceni. O tem vas bo prepričal tudi naš cenik.

Jarc s.p. | Betonske kanalete, kanaleta hauraton, betonski izdelki - povezave do naše spletne strani: