Pošlji povpraševanje

Korita za rože - notranja in zunanja korita za rože

Zunanja korita za rože poživijo dolgočasne zunanje stene in okna. Izdelana so lahko iz različnih materialov, kot so plastika, les, glina, kovina, pleksi steklo, beton in kamen. Izbiro prilagodimo materialu in barvi okolja, v katerem bodo stale, pri množici barv pa pazimo, da so le te čim bolj umirjene. Korita za rože lahko lepo dopolnijo urejeno zelenjavno gredo, z njimi si pa lahko pričaramo manjši vrtiček celo na terasi. V njih še zlasti lepo uspevajo dišavnice in začimbnice, vanje pa lahko zasadite tudiparadižnik,bučkealidrugo zelenjavo.Sveže dišavniceso bistveno drugačne od suhih in izjemno prijetno je stopiti na balkon, odtrgati nekaj listov dišeče bazilike in jo dodati kosilu. Poleg tega pa dišavnice še prijetno odišavijo balkon in nekatere celo odganjajo nekatere neprijetne žuželke.

Če želite polepšati okolico stavbe, obenem pa nočete posegati vanjo z gradbenimi deli, so koritaza rože iz betona odlična izbira. Betonska zunanja korita za rože so trpežna, vendar jih moramo pozimi izprazniti in zaščititi, da ne popokajo. Ker so težka, jih imamo navadno več let na istem mestu. Vrtna korita za rožeso na voljo v več različicah, vsa pa bodo poskrbela, da bo vaš vrt lep in urejen ne glede na vaše želje in prostorske ter druge potrebe.Zunanja korita za rože iz betona zelo uspešno kljubujejo vsem vremenskim razmeram ter dolgotrajno ohranja lep in svež videz.

Zunanja korita za rože - kako jih izbrati?

V podjetjuCementni izdelkiJarcimamo za vas na razpolagobetonska korita za rože različnih oblik in velikosti. Primerna so za vse vrste rastlin, različna zunanja korita za rožepa lahko med seboj zelo uspešno kombiniramo in tako izpopolnimo vsak neuporabljen košček vrta ali terase za dekorativne rože ali uporabne dišavnice. Izberite si takšna korita za rože, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam indopolnjujejo okolicovaše hiše ali poslovnega prostora. Na voljo smo vam tudi za nasvete v zvezi z nasaditvijo in razporeditvijo korit.

Ko izbiramo zunanja korita za rože, moramo biti pozorni na njihovo velikost. Najmanjša globina in širina je 20 cm, sicer se bo zemlja prehitro posušila. Po dolžini naj bo nekaj centimetrov krajše od dolžine okenske police. Korito dobro pritrdimo ali pa na okenski polici napravimo ograjo, ki bo preprečevala, da bi korito ob morebitni naši nerodnosti ali močnem vetru padlo na tla. Izbira rastlin za okensko korito je zelo pomembna. Na sončna okna ne sadimo sencoljubih rastlin in obratno. Korita za rože je najbolje razporediti tako, da bodo lahko dostopna in ne bomo imeli težav pri zalivanju.

betonska korita za rože

Betonska korita za rože - poleg vsestranske uporabnosti tudi ugodna cena

Če vas vsestranska uporabnost betosnkih korit ni prepričala, vas bo zagotov njihova ugodna cena. Ob zelo ugodni ceni predstavljajo korita za rože iz betonapametno izbiro za zunanje sajenje rastlin v loncih. Velika korita za rože so primerna za velike rastline, saj jim ta nudi dovolj prostora za rast, vendar pa je potrebno vnaprej premisliti njihovo postavitev, saj so velika korita za rožetežka in jih kasneje ni tako enostavno prestavljati. Po drugi strani predstavlja njihova teža tudi prednost, saj so varne pred krajo, pa tudi veter jih bo težko prevrnil.Ob pogledu na cenik boste videli, da dodatno prednost predstavlja ugodna cena. Še zlasti če pomislimo, da pomenijo trajno lepo izbiro za več let, saj dolgotrajno ohranijo nov videz. Preverite našo spletno stran, na kateri najdete celotno ponudbo in vsecene betonskih vrtnih korit za rožein druge rastline.

Izbirate lahko med pranimi zunanjimi koriti za rože različnih dimenzij. Ravno tako lahko izbirate med pranimi vazami okrogle ali kvadratne oblike različnih velikosti. Ponujamo vam možnosti večih barvnih nians pranih izdelkov. Več nahttp://www.jarc.si/