Betonski tlakovci

Betonski tlakovciBetonski tlakovci so bili včasih delani izključno ročno in po vzoru izdelave opečnatih tlakovcev – betonske tlakovce so vlili v enostavne modele, v katerih so se strdili. Takšna proizvodnja je bila nenatančna (tlakovci niso bili zmeraj iste oblike in dimenzij), pa tudi počasna. Z razvojem tehnologije so začeli betonske tlakovce najprej izdelovati z ročno-strojnimi enotami, ki so že nudile nekaj prednosti. Vlažno betonsko mešanico so vlili v kalupe ter jih pretresli in zvibrirali, da se je mešanica enakomerno polegla. Modele so nato stiskali (najprej ročno, potem hidravlično) ter jih posušili na soncu. Kvaliteta takih betonskih tlakovcev je bila boljša, pa tudi proizvodnja je postala hitrejša, a nič od tega ni dosegalo današnjih standardov.

V podjetju Cementni izdelki Jarc smo od teh časov seveda prav tako napredovali. Tlakovci Jarc so narejeni po sodobnih metodah, ki so računalniško kontrolirani, pospešijo proizvodnjo ter zagotavljajo natančnost, enakomernost (vsi tlakovci so popolnoma enaki), predvsem pa znižajo tudi cenik tlakovcev, s tem razlogom smo prepričani, da so tlakovci zelo ugodni.

 

Jarc tlakovci

Celoten  postopek izdelave Jarc tlakovcev poteka v podjetju pod strogim vodstvom strokovnjakov. Ker smo družinsko podjetje s tradicijo, je vsak korak od priprave betona, izdelave betonskih tlakovcev in drugih izdelkov, sušenja, paletiranja in pakiranja narejen s posebno skrbjo in ljubeznijo do dela, ki nam zapolnjuje življenje že od naših prvih korakov − od leta 1961. Pri proizvodnji Jarc tlakovcev in ostalih izdelkov upoštevamo zahtevane standarde EN za posamezno družino izdelkov, ki dobijo certifikat kakovosti, s čimer zagotavljamo kvaliteto in kontrolo v lastnem laboratoriju.

 

Jarc tlakovciZačetek proizvodnje betonskih tlakovcev poteka z mešanjem kvalitetnih surovin, med katerimi so voda, pesek in beton ter še kaj, kar spada v poklicno skrivnost in kaj dela tlakovce Jarc vrhunske kvalitete. Uporabljeni materiali in recept morajo biti zmeraj isti, da zagotovimo konstantno kvaliteto naših betonskih izdelkov. Proizvodnja tlakovcev Jarc poteka nato avtomatsko, s pomočjo najsodobnejše mehanske opreme in računalniške tehnike, pomembno pa je tudi kasnejše pravilno skladiščenje in sušenje. Sušenje betonskih tlakovcev traja od 8 d 24 ur, zagotoviti pa moramo prostore z optimalno vlažnostjo in temperaturo. V pakirnici Jarc tlakovce nato primerno zapakiramo in skladiščimo do odkupa oziroma polaganja.

 

Cenik tlakovcev

Sodobna proizvodnja in zahteva po konkurenčnosti zagotavljata, da ostaja cenik naših tlakovcev ugoden in dostopen vsem, a nikoli na račun slabe kvalitete. Cena tlakovcev je odvisne tudi od barve, modela in namembnosti posameznega betonskega tlakovca.

 

Celoten cenik tlakovcev si lahko ogledate v PDF obliki na spletni strani podjetja, kjer nam lahko pošljete tudi povpraševanje. Prav tako smo vam zmeraj na voljo za vsa vprašanja na telefonski številki 01 361 79 36 ali elektronskem naslovu prodaja@jarc.si.  

 

Cementni izdelki Jarc | Betonska cev, betonske cevi, protismradni pokrov – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Vaše 10a
Medvode
Delovni čas
od 7. do 17. ure, sobota od 8. do 12. ure.
Spletna stran
E-pošta
01 3617936
Seznam fraz
betonski tlakovci, cenik tlakovcev, Jarc tlakovci
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA