Pošlji povpraševanje

Tlakovci z dvorišča vseh dimenzij in oblik, po ugodnih cenah

Betonski tlakovci so bili včasih izdelani izključno ročno in po vzoru izdelave opečnatih tlakovcev - betonske tlakovce za dvorišča so vlili v enostavne modele, v katerih so se strdili. Takšna proizvodnja je bila nenatančna (tlakovci niso bili zmeraj iste oblike in dimenzij), pa tudi počasna. Z razvojem tehnologije so začeli betonske tlakovce najprej izdelovati z ročno-strojnimi enotami, ki so že nudile nekaj prednosti, ena od njih so bile različne dimenzije tlakovcev in bolj natančna izdelava. Vlažno betonsko mešanico so vlili v kalupe ter jih pretresli in vibrirali toliko časa, da se je le-ta enakomerno polegla, na ta način pa so se znebili tudi zraka iz mase. Modele so nato stiskali (najprej ročno, potem hidravlično) ter jih posušili na soncu.

Kvaliteta takih betonskih tlakovcev je bila boljša, pa tudi proizvodnja je postala hitrejša, a nič od tega ni dosegalo današnjih standardov. Cena tlakovcev je bila še vedno precej višja od današnjih, saj niti hitrost, niti avtomatizacija nista bili dovolj zmogljivi, da bi jo lahko znižali – tej proizvodnji še vedno ni bilo mogoče reči masovna. Tehnologija izdelave tlakovcev za dvorišča, pa se je še naprej modernizirala ter izpopolnjevala in v zadnjih letih tudi dosegla visoke standarde. Omogočila je, da so sodobni tlakovci izdelani brez napak, prav tako pa so cene tlakovcev postale dosegljive vsem.

Betonski tlakovciJarc tlakovci

Proizvodnja kakovostnih tlakovcev za dvorišča, dostopnih vsem

Tudi v podjetju Cementni izdelki Jarc, smo od teh časov seveda zelo napredovali. V šestdesetih letih delovanja in dela z betonom in betonskimi izdelki, smo rasli in se razvijali skupaj s tehnologijo ter si pridobili ogromno izkušenj na tem področju. Upamo si trditi, da o tlakovcih z dvorišča, zidovih, škarpnikih, robnikih, ploščah, kanaletah in vrtnemu programu vemo skorajda vse. Prav tako se trudimo, da so cene tlakovcev in ostalih izdelkov konkurenčne in, da strankam ponudimo ugodne plačilne pogoje.

Ker so tlakovci najbolj prodajan program, širimo ponudbo v skladu s povpraševanjem in trenutnimi trendi, zato je pri nas mogoče dobiti tlakovce dimenzij kakršne vam srce poželi, različnih barv in odtenkov ter vseh mogočih oblik. Tlakovci Jarc so narejeni po sodobnih metodah, ki so računalniško kontrolirane, pospešijo proizvodnjo ter zagotavljajo natančnost, enakomernost (vsi tlakovci so popolnoma enaki), predvsem pa znižajo tudi cenik tlakovcev, s tem razlogom smo prepričani, da so tlakovci zelo ugodni.

Tlakovci za dvorišča različnih dimenzij po ugodnih cenah

Jarc tlakovci za dvorišča po ugodnih cenah in plačilnih pogojih

Celoten postopek izdelave Jarc tlakovcev poteka v podjetju pod strogim vodstvom strokovnjakov. Ker smo družinsko podjetje s tradicijo, je vsak korak od priprave betona, izdelave betonskih tlakovcev in drugih izdelkov, sušenja, paletiranja in pakiranja narejen s posebno skrbjo in ljubeznijo do dela, ki nam zapolnjuje življenje že od naših prvih korakov - od leta 1961. Pri proizvodnji Jarc tlakovcev in ostalih izdelkov, upoštevamo zahtevane standarde EN za posamezno družino izdelkov, ki dobijo certifikat kakovosti, s čimer zagotavljamo kvaliteto in kontrolo v lastnem laboratoriju. 

Začetek proizvodnje betonskih tlakovcev poteka z mešanjem kvalitetnih surovin, med katerimi so voda, pesek in beton ter še kaj, kar spada v poklicno skrivnost in kaj dela tlakovce Jarc vrhunske kvalitete. Uporabljeni materiali in recept morajo biti zmeraj isti, da zagotovimo konstantno kvaliteto naših betonskih izdelkov. Proizvodnja tlakovcev Jarc poteka avtomatsko, s pomočjo najsodobnejše mehanske opreme in računalniške tehnike, pomembno pa je tudi kasnejše pravilno skladiščenje in sušenje. Sušenje betonskih tlakovcev traja od 8 d 24 ur, zagotoviti pa moramo prostore z optimalno vlažnostjo in temperaturo. V pakirnici Jarc tlakovce nato primerno zapakiramo in skladiščimo do odkupa oziroma polaganja.

Tlakovci različnih dimenzij

Velika izbira tlakovcev z dvorišča, teras, sprehajalnih poti…

Sodobna proizvodnja in zahteva po konkurenčnosti zagotavljata, da ostaja cenik naših tlakovcev ugoden in dostopen vsem, a nikoli na račun slabe kvalitete. Cena tlakovcev je odvisna tudi od dimenzij, barve, modela in namembnosti posameznega betonskega tlakovca. Celoten cenik tlakovcev različnih dimenzij, si lahko ogledate na spletni strani podjetja, kjer lahko najdete tudi obrazec za povpraševanje. Prav tako smo vam zmeraj na voljo za vsa vprašanja. Radi vam bomo svetovali.