Pošlji povpraševanje

Betonski zidaki - cena oziroma cenik in kvaliteta, ki navdušijo


Cena betonskih zidakov
je vsekakor izjemno ugodna, če upoštevate, da gre pravzaprav za najbolj vsestransko uporabne gradbene elemente. Betonski zidak se namreč ne uporablja le pri postavljanju zidanih objektov, ampak so pogosti tudi betonski izdelki za vrt ipd. Težko boste našli material, ki bo tako uspešno kos najrazličnejšim pogojem, kot so lahko prav betonski zidaki. Cenik morate tako vedno pregledovati z mislijo, da gre za investicijo v nekaj, kar boste lahko koristili praktično vse življenje. Seveda pa to velja le v primeru, da bodo betonski zidaki, za katere se boste odločili, dovolj kvalitetni.


Na voljo izjemno kvalitetni betonski zidaki, cena zelo ugodna


cena betonskih zidakovVsak betonski zidak, ki ga izdelamo v podjetju Cementni izdelki Jarc, je pregledan s posebno skrbnostjo, preden je naložen na paleto oziroma zapakiran. Kljub temu da se je v zadnjih letih proces proizvodnje, med katerim vsakodnevno nastajajo naši betonski zidaki, močno moderniziral, to nikakor ne pomeni, da nimamo končnega pregleda nad tem, kakšni so naši betonski zidaki. Cena napredka je namreč pogosto ta, da pozabimo na pomen človeškega faktorja, ki pa je pri nas še vedno izjemno pomemben. Kompatibilnost z najvišjimi standardi kakovosti je še en dokaz, kako kvalitetni so naši betonski zidaki. Cenik poskušamo narediti karseda dostopen, ne da bi zmanjšali kvaliteto, ki je navsezadnje povezana tudi s tem, kako varni so betonski zidaki ali robniki. Cena zagotovo ne bi smela biti nikoli razlog za manj varne izdelke, kar v našem podjetju vedno upoštevamo.

ZIDAKI ZA IZDELAVO OGRAJ IN ZIDOV


Lomljeni betonski zidaki - cenik in dodatne informacije


Med drugim vas v naši ponudbi čakajo tudi lomljeni betonski zidaki. Cenik je sicer odvisen od tega, ali vas zanimajo dvostransko ali štiristransko lomljeni betonski zidaki, cena betonskih zidakov pa je v obeh primerih zelo dostopna. Omenimo naj še, da so vam pri nas na voljo tudi kvalitetni in cenovno ugodni betonski izdelki za vrt. Celostno urejanje okolice vašega doma je lahko z našo pomočjo zares enostavno!

betonski zidaki cenik