Pošlji povpraševanje

Vrtni robniki - robniki za vrt praktični pri izgradnji vrtnih poti

Vrtni robnikiV gradbeništvu se kot gradbeni material uporabljajo betonski robniki različnih dimenzij, najpogosteje v razponu od 5,5cm X 100cm X 20cm do 15cm X 100cm X 24,5cm. Manjši betonski robniki se uporabljajo za urejanje manjših površin, kot so dvorišča in vrtovi, večji cestni robniki pa predvsem za zaključevanje parkirišč, dovoznih poti in drugih cestišč.

Vrtni robniki so najbolj praktični pri izgradnji vrtnih poti med gredami, v rastlinjaku ali na zelenicah. Tako zgrajene vrtne poti ne potrebujejo vzdrževanja, so enostavne za čiščenje in so vedno brez plevela. Pomembno je le, da dvignjen rob vrtne poti na obeh straneh oblikuje gredne robove. So pa robniki za vrt uporabni tudi za premostitev nižjih višinskih razlik.

VRTNI ROBNIK PO UGODNI CENI

Vrtni robniki Jarc - visokokakovostni robniki za vrt, dvorišča in parke

Podjetje Cementni izdelki Jarc vam poleg betonskih tlakovcev, škarpnic in palisad ponuja tudi različne betonske robnike: cestne, dvoriščne in vrtne. Vsi robniki so izdelani iz visokokakovostnih in certificiranih materialov, kar končnim izdelkom zagotavlja vrhunsko kakovost.

Betonski vrtni robnikVrtni robniki so primerni za ureditev vrtov, dvorišč, parkov ter zelenjavnih vrtov. Dvoslojni vrtni robnik je odporen proti obrabi ter vplivom mraza in soli, na voljo pa je v dveh oblikah: 'polkrožni in ravni' ter 'polkrožni'.

Polkrožni betonski robniki za vrt so na voljo v debelini 5 centimetrov, v dolžino merijo 100 centimetrov, v višino pa 25 centimetrov. Polkrožni in ravni vrtni robniki pa so visoki 20 centimetrov. Razlika je tudi v teži - polkrožni vrtni robnik tehta 26 kilogramov, polkrožni in ravni robnik pa 22 kilogramov. Medtem ko so polkrožni vrtni robniki na voljo v sivi in rjavi barvi, so polkrožni in ravni robniki za vrt na voljo tudi v grafitni barvi.

Podobno kot za polaganje tlakovcev tudi za polaganje robnikov velja, da je delo treba opraviti skrbno in natančno. Obstojnost in življenjska doba betonskih robnikov sta namreč v največji meri odvisni prav od pravilne priprave terena in pravilnega načina polaganja.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko poleg naše pestre ponudbe preberete tudi navodila za pravilno polaganje betonskih izdelkov.

Cementni izdelki Jarc | Vrtni robniki, robniki za vrt, vrtni robnik - povezave do naše spletne strani:
0
 Advanced issue found
????