Pošlji povpraševanje

Betonska kapaBetonske kape Jarc

Betonske kape se rabijo kot zaključki ograj, stebrov (betonska kapa za stebre), zidov (betonska kapa za zid) in drugih betonskih struktur. Kot ostali betonski izdelki iz našega programa so tudi betonske kape narejene iz najkakovostnejšega betona, ki ga mešamo pri nas. Betonska kapa pomeni lep zaključek stebra ali betonske ograje, prav tako pa omogoča odtekanje vode. Na voljo so betonske kape za stebre pravokotne ali kvadratne oblike v različnih dimenzijah, na primer:

  • mala betonska kapa 25/25 cm teže 7 kg,
  • velika betonska kapa 30/39 cm teže 11 kg.

Betonska kapa za zid

Betonska kapa za zid zaključuje betonske zidove. Na voljo so betonske kape za zid različnih oblik in dimenzij, ki bodo ustrezale vsakemu zidu. V primerjavi z betonskimi kapami za stebre so betonske kape za zid podolgovate, večje in težje.

Betonske kape Jarc

Betonska kapa za zid zaključi oster rob zida, prepreči nabiranje vlage ter ima estetsko funkcijo.

VEČ O BETONSKIH ZIDAKIH

Cementni izdelki Jarc

Beton je najpogosteje uporabljen gradbeni material v današnjem svetu. V najbolj enostavni obliki gre za mešanico cementa, peska in vode, seveda pa ima tudi podjetje Cementni izdelki Jarc svoj recept, ki je poslovna skrivnost in zaradi katerega spadajo betonski izdelki Jarc med izdelke vrhunske kakovosti.

Betonska ograja JarcCementni izdelki Jarc imajo številne prednosti

  • trajnost: betonske kape, tlakovci, palisade in drugi izdelki so odporni na večino vremenskih vplivov in naravnih elementov, do živega jim ne pridejo vlaga, rja, požar ter spremembe temperature, zato je njihova življenjska doba zelo dolga (do 100 let in celo več),
  • trdnost: cementni izdelki Jarc so zaradi svoje sestave izjemne trdnosti, k čemur je pripomogel tudi napredek tehnologije, računalniško vodenje ter postopki in mehanizacija,
  • razširjenost: cementni izdelki se uporabljajo v gradbeništvu po vsem razvitem svetu in so zmeraj na voljo,
  • dostopna cena: zaradi razširjenost in napredka v tehnologiji, so dostopne in nizke tudi cene,
  • enostavno vzdrževanje: zunanje cementne izdelke Jarc, kot so betonske kape za zid ali stebre, tlakovce, škarpe, kocke in podobno, je zelo enostavno vzdrževati; za čiščenje ponavadi uporabimo metlo, lahko pa tudi krpe, vodo in enostavna čistila,
  • prijaznost do okolja: betonske kape in drugi cementni izdelki so narejeni iz naravnih materialov in se enostavno ter nevsiljivo vklopijo v okolico. Za izdelavo betona je potrebno manj energije kot na primer za izdelavo plastike, izdelava se pa še poceni, če uporabljamo lokalne materiale.

Če imate vprašanje povezano z betonskimi izdelki Jarc, smo vam v prijaznem družinskem podjetju zmeraj na voljo na telefonski številki 01 361 79 36 ali elektronskem naslovu prodaja@jarc.si.