Pošlji povpraševanje

Cepljeni zidaki za dekorativen videz vašega podpornega zidu

Zidaki za ograje, podporne zidove, stebre in ureditev brežin

Cepljeni ali lomljeni zidakiCepljeni zidaki so štirioglati zidaki, ki so na dveh ali vseh štirih straneh lomljeni in imajo na teh stranicah videz kamna. Prav zaradi njihovega naravnega dekorativnega videza se velikokrat uporabljajo tudi kot okrasni zidaki. Cepljeni zidaki so trdni, vzdržljivi in dobro prenašajo tudi neugodne vremenske razmere.
Njihova montaža je precej enostavna. Če gre za nižji zid (manj kot 70 cm višine), potem jih skupaj zlepimo z lepilom za keramiko za zunanjo uporabo. Če gre za višje zidove, potem v votlo sredico cepljenih zidakov vlijte še beton in jih po potrebi dodatno armirajte z vertikalnimi ali horizontalnimi železnimi palicami. Vrh podpornega zidu iz cepljenih zidakov se pokrije z betonsko kapo. Betonski okrasni zid iz cepljenih zidakov ima poleg funkcionalne tudi estetsko vrednost. Okrasni zidaki delujejo povsem naravno, umirjeno in elegantno. Z izbiro cepljenih okrasnih zidakov bo do izraza prišel vaš občutek za prefinjeno estetiko. Cepljeni zidaki so dobavljivi v dveh naravnih barvah - sivi in granitni. Okrasni zidaki, ki jih proizvajamo v podjetju Cementni izdelki Jarc, so izdelani v skladu z veljavnimi standardi in normami.
Dimenzije cepljenih zidakov so 20x40x17 cm. Teža posameznega zidaka je 18,70 kg. V paleti boste dobili 60 kosov. Za kvadratni meter potrebujete nekaj več kot 14 zidakov.

Betonski zidaki - cenik

Cenik betonskih zidakov in ostalih cementnih izdelkov boste našli na naši spletni strani. Cenik betonskih izdelkov in cepljenih zidakov si lahko naložite na računalnik v PDF-formatu, ki omogoča prijetnejše brskanje po katalogu izdelkov. Že en sam pogled v naš cenik betonskih izdelkov vas bo prepričal o ugodnosti naših cen.
Vljudno vabljeni k ogledu cenika betonskih zidakov in seveda k nakupu dvo- ali štiristransko lomljenih okrasnih zidakov, ki bodo dali vašemu dvorišču, terasi ali vrtu prav poseben pečat.


Cementni izdelki Jarc | Zid iz cepljenih zidakov se ponaša z naravnim videzom - povezave na našo stran: