Pošlji povpraševanje

Betonski tlakovci Jarc - izdelava tlakovcev na moderen način za vrhunsko kakovost

Družinsko podjetje Cementni izdelki Jarc se že več desetletij ukvarja s proizvodnjo različnih betonskih izdelkov, ki uredijo in polepšajo okolico vašega bivalnega okolja. Pester prodajni program sestavljajo tlakovci, robniki, škarpniki, palisade, plošče, kanalete, muldnice, cevi, pokrovi, zidovi in ograjni elementi.

Izdelava in polaganje tlakovcev

Betonski tlakovci Jarc so produkt sodobnega proizvodnega procesa. Natančna izdelava tlakovcev namreč poteka s pomočjo najnovejše tehnologije, ki temelji na računalniškem vodenju posameznih delovnih procesov, od priprave betona, izdelave in sušenja izdelkov do paletiranja in paketiranja izdelkov. Izdelava tlakovcev na tovrsten, tehnološko dovršen in moderen način je zagotovilo za vrhunsko kakovost končnih izdelkov.

TLAKOVCI JARC

Vsi betonski tlakovci Jarc so izdelani iz visokokakovostnih materialov, betonski tlakovci pa so tudi ustrezno deklarirani. Tako sta na tlakovcih, kjer je to potrebno, navedena EN standard in CE znak. Certificirani materiali predstavljajo enega izmed glavnih dejavnikov izredne kakovosti končnih izdelkov, ki jo spremljamo tudi s kontrolo v lastnem laboratoriju.

Betonski tlakovci ComboBetonski tlakovci Multimo

Izdelava tlakovcev - betonski tlakovci različnih dimenzij, oblik in barv

Tlakovci Jarc so na voljo v različnih dimenzijah, oblikah in barvah, vsi pa so primerni za tlakovanje dvorišč, dovoznih poti, stez, večjih površin in drugih pohodnih in voznih površin. Betonski tlakovci so dvoslojni, zmrzlinsko obstojni, njihova debelina pa je lahko 6 ali 7 centimetrov. Cena tlakovcev je ugodna.

Izdelava betonskih tlakovcev JarcProizvodni program tlakovcev sestavljajo linije:

  • Combo
  • Combo Antik
  • Grande Combo
  • Grande Combo Antik
  • Nostalit
  • Belveder
  • Multimo
  • Šestkotnik
  • H
  • Y

Betonski tlakovci Jarc za čudovito in urejeno dvorišče

Liniji Combo in Grande Combo predstavlja niz treh ostrorobih tlakovcev večjih oblik z valovitimi robovi, a ne prevelikimi fugami. Za občutek starih kamnitih dvorišč bodo poskrbeli tlakovci iz linije Combo Antik in Grande Combo Antik. Robovi tlakovcev so umetno postarani oziroma okrušeni, površina pa je rahlo spraskana. Pri linijah Nostalit, Belveder in Multimo bo do izraza prišla vaša domišljija. Po zaslugi multikolor barve boste v različnih barvah lahko kombinirali različne velikosti kock.

Vse vrste betonskih tlakovcev si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer smo vam pripravili tudi različne vzorce polaganja tlakovcev, navodila za pravilno polaganje tlakovcev ter navodila za pravilno vzdrževanje betonskih izdelkov.

NAVODILA ZA POLAGANJE TLAKOVCEV