Pošlji povpraševanje

Zidaki za izdelavo ograj in zidov

betonski zidaki JarcBetonski zidaki spadajo med najbolj univerzalne gradbene materiale pri gradnji različnih ograj ter opornih in okrasnih zidov. V podjetju Cementni izdelki Jarc so vam na voljo različni izdelki za tlakovanje dvorišč in urejanje okolice. Zidaki so pri slednjem nepogrešljivi, saj uporabniku ponujajo številne možnosti. Ker so pri nas na voljo različni zidaki, lahko z njimi uredite nabrežine, postavite ali okrasite oporne zidove (škarpe) ali pa postavite zaščitno ograjo. Oglejte si našo ponudbo in se prepričajte kako lepi in praktični so betonski zidaki. Cena je odvisna od posameznega izdelka, vedno pa za kupca izjemno ugodna.

Različni betonski zidaki za različne namene

Pred nakupom vam svetujemo, da si najprej ogledate našo ponudbo, nato pa se z našimi svetovalci pogovorite, kakšni betonski zidaki so za vas najprimernejši. Na voljo imamo dve glavni vrsti izdelkov, in sicer so to:

- dvostrano lomljeni zidaki

- štiristrano lomljeni zidaki

Prvi so namenjeni predvsem izdelavi dvoriščnih ograj in zidov, saj so lomljeni samo na dveh straneh, ki sta tudi edini vidni. Drugi zidaki pa so lomljeni s štirih strani, zato so primerni za stebre, kjer so vidne vse zunanje ploskve, razen zgornje in spodnje. Oglejte si fotografije na naši spletni strani in se prepričajte, da so za urejanje okolice najprimernejši betonski zidaki. Cena je glede na kakovost izdelkov in njihovo praktičnost izjemno ugodna.

VEČ O LOMLJENIH ZIDAKIH

Zidaki so praktični in prijetnega videza

betonski izdelki Jarc

Tako kot za tlakovanje dvorišč so betonski izdelki izjemno praktični tudi za izdelavo betonskih ograj in podpornih zidov. Betonski zidaki odlično prenašajo vse vremenske razmere in imajo dolgo življenjsko dobo, obenem pa terjajo od uporabnika izjemno malo vzdrževanja. Upoštevati morate le nekaj osnovnih pravil, predvsem pa morajo biti dvo- in štiristrano lomljeni zidaki pravilno položeni oziroma pozidani. Če sami nimate izkušenj s tem, vam svetujemo, da se obrnete na poznavalce, ki to delo obvladajo. Le tako boste resnično izkoristili vse prednosti, ki jih nudijo betonski zidaki. Cena dobre izvedbe je precej nižja kot konča cena slabe storitve. Več na:http://www.jarc.si/