Pošlji povpraševanje

Betonske palisade, da bo vaša brežina čudovito urejena

Betonske palisade so izpolnjeni betonski stebrički, s pomočjo katerih lahko utrjujemo brežine. Res pa je, da naj tovrstne brežine ne bi presegale osemdeset centimetrov. Palisade so odlične za razmejevanje površin ali za premoščanje višinske razlike. Betonske palisade so izvrstne tudi za izdelavo peskovnikov. Palisade tako predstavljajo fleksibilno možnost za izvajanje vertikalnih in horizontalnih radijev. Na voljo so vam okrogle ali pravokotne palisade, katerih funkcija je podobna. Poleg vrtnih palisad naše podjetje izdeluje tudi druge izdelke iz betona, kot so denimo tlakovci za vrt, ki jih imenujemo tudi tlakovci Y, saj imajo značilno obliko črke Y.


Betonske palisade eden naših vrhunskih izdelkov

Tlakovce, vrtne palisade oziroma betonske palisade in naše druge cementne izdelke izdelujemo v skladu z najvišjimi standardi s tega področja. Vedno se trudimo, da bi naše cenjene stranke zadovoljili z visoko kvaliteto in ugodnimi cenami. To počnemo uspešno že od daljnega leta 1961. Vedno smo sledili času in se prilagajali novim izzivom, ki jih je prinašal napredek oziroma nova tehnologija. Če naš kupec kadarkoli potrebuje dober in strokoven nasvet oziroma temeljite informacije, smo mu vedno na razpolago. Če želite najboljše tlakovce Y, vrtne palisade ali katerekoli druge cementne izdelke najvišje kvalitete, jih lahko dobite pri nas po ugodni ceni.


Betonske vrtne palisadeVrtne palisade morate položiti v skladu s stroko

Ker želimo vsestransko poskrbeti za zadovoljstvo naših kupcev, smo pripravili navodila za polaganje tlakovcev in betonskih palisad. Res nesmiselno je skaziti prvovrstni proizvod, kot so naši tlakovci za vrt ali palisade, z nestrokovnim polaganjem, čemur brezpogojno sledi nezadovoljstvo investitorja. Vrtnih palisad nikoli ne vgrajujemo neposredno v zemljo; najprej moramo poskrbeti za izkop in primeren temelj. To pomeni, da je potrebno temelj iz podložnega betona postaviti na nasut material, ki je zmrzlinsko odporen. Betonske palisade potem postavimo na beton in jih uravnamo vertikalno. Spodnjo tretjino palisad betoniramo in primerno zasujemo.