Alarmne naprave za stanovanje in poslovne prostore

 

Sistem varovanja podjetja Mobicom zajema alarmne protivlomne sisteme, video-nadzorne sisteme, protipožarne sisteme ter kontrolo pristopa, s katero nadzorujete dostop do prostorov v poslovnih stavbah. Alarmne naprave za stanovanje so vrhunskih blagovnih znamk DSC, ATSUMI in OPTEX, ki vam nudijo zaščito prostorov in strokovne rešitve. V našem prodajnem programu so tudi brezžični sistemi za vse, ki ne želijo nepotrebnega vrtanja in naknadne priprave inštalacij. Te ima v svoji ponudbi na primer ponudnik DSC. Elementi brezžičnega alarma se od žičnega sistema ne razlikujejo, prav tako obsegajo alarmno centralo, senzorje, sirene in tipkovnico za lažje upravljanje sistema. Ob sumljivi akciji se proži lokalno alarmiranje in obveščeni so viri, ki jih je o vdoru potrebno obvestiti.

 

Sistem varovanja je pri Mobicomu zares odličen

 

Alarmne naprave za stanovanjeAlarmne naprave za stanovanje pa včasih niso vse kar si želite od svojega sistema varovanja. Dokupite lahko tudi vedno bolj uporabljeno dodatno opremo, ki v primeru, da se sproži lokalno alarmiranje, omogoča klic na mobilno številko ter pošiljanje do štirih različnih SMS-ov in izklop alarma za hišo – GPS komunikator. Cena je dostopna, storitev pa prinaša veliko prednost, ki je v razmerju do cene vredna veliko več. Alarmne naprave za stanovanje so danes samoumevni del načrtov novogradnje, saj število vlomov narašča, ljudje pa se moramo zaščititi. Vsak objekt, za katerega želite predvideti sistem varovanja, je unikaten. Ni splošnega števila alarmnih naprav za stanovanja, ki sprožijo lokalno alarmiranje, kamer ali drugih varnostnih sredstev. Pomembno je, da pred pripravo načrta za stanovanjski objekt željo po varnostni opremi sporočite arhitektu, ki bo navezal stik z določenimi strokovnjaki, ti pa bodo izbrali pozicije posameznih elementov.

 

Zagotovite si lokalno alarmiranje ob kritičnih situacijah

 

Sistem varovanja bo najbolj učinkovit ob pravilni postavitvi protivlomnih elementov. Notranji infrardeči senzorji premika tako denimo ne smejo biti vgrajeni ob napravah, ki oddajajo elektromagnetno sevanje, v vlažnih prostorih, v smeri klimatskih naprav, grelnih teles ali premikajočih se objektov. Pomembno pa je, da so postavljeni tako, da imajo optimalno, torej največjo možno, površino pokritja. Alarmne naprave za stanovanja pa morajo biti prav tako pazljivo postavljene, da zagotavljajo učinkovitost in omogočijo lokalno alarmiranje v primeru neželenih aktivnosti okrog hiše. Zagotovite si alarmne naprave za stanovanja in s tem varno bivanje v svojem domu.

 

Mobicom | Alarmne naprave za stanovanje za vašo varnost – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Borovec 23
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 561 01 50
Seznam fraz
Alarmne naprave za stanovanje, sistem varovanja, lokalno alarmiranje, Gsm komunikator cena, notranji infrardeči senzorji premika
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA