Pošlji povpraševanje

Nega kože na obrazu se z leti spreminja

Koža na obrazu se z leti zelo spreminja, zato morate temu primerno prilagajati tudi nego kože na obrazu. Koža je v otroštvu nežna in navadno brez težav, zato je za njeno nego dovolj dobra krema za obraz, ki je primerna za otroško kožo. V obdobju pubertete, postane koža na obrazu nekoliko bolj mastna in radi se pojavijo razni mozolji, razširjene pore in ogrci. Ker je koža na obrazu v tem obdobju občutljiva, ji je potrebno nameniti več pozornosti. V tem času najstniki začnejo s čiščenjem kože na obrazu, veliko časa preživijo pred ogledalom in mnogokrat v roke vzamejo napačno kozmetiko. Za najstnika s težavno kožo je zelo pomembna dobra krema za obraz. Če je koža na obrazu prizadeta preveč, je priporočljiv obisk kozmetičnega salona, kjer bo deležen globinskega čiščenja kože na obrazu, ki deluje antibakterijsko. To bo pomagalo izsušiti mozolje, da bo tudi aknasta koža zdrava in sijoča. Najstniki so še posebej občutljivi na videz svojega obraza in pri mozoljasti koži je pomembno čimprejšnje ukrepanje. S tem bo tudi globinsko čiščenje kože na obrazu učinkovitejše. V srednjih letih se na koži že začnejo poznati lastnosti življenjskega sloga, zato je nega kože na obrazu v tem obdobju drugačna. Pojavljati se začnejo prve gube na obrazu in potrebno je začeti uporabljati primerno in dobro kremo za obraz, za to obdobje. V zrelih letih je potrebno dobro kremo za obraz poiskati med anti aging izdelki, s katerimi močno preprečujemo in zaviramo gube na obrazu, ki se v tem obdobju pojavljajo zaradi tanjšanja kože. V našem kozmetičnem salonu vam bomo oskrbeli in razvajali obraz vaši koži in letom primerno ter vam svetovali glede uporabe kozmetike, da bo vaš izbor res dobra krema za obraz.

Redna nega kože na obrazu

Osnova vsake dobre nege je čiščenje kože na obrazu

Čiščenje kože na obrazu je osnova vsake dobre nege, saj bomo z njim z obraza odstranili odmrle celice, prah, umazanijo in ličila. Tako bo koža lahko zadihala. Ker je koža na obrazu skoraj najbolj tanka koža na telesu, ji lahko z napačnim čiščenjem naredite več škode kot koristi. Čista koža je podlaga za nanos dekorativne kozmetike in ženske, ki jo zelo veliko uporabljajo morajo temu posvetiti še posebno pozornost in skrb. Čiščenje kože na obrazu je nujno vsakodnevno opravilo, prav tako kot umivanje zob ali tuširanje. Koža na obrazu je tista, ki je najbolj izpostavljena vsem zunanjim dejavnikom kot so vroče sonce, mrzel zrak pozimi in drobni delci nesnage v zraku, ki jih je še posebej veliko v zimskem času. Če je koža izpostavljena vsem tem dejavnikom brez ustrezne nege, lahko kaj kmalu pričakujete prve gube na obrazu. Zato je nega kože na obrazu zelo pomembna, prav tako kot je pomembna kvalitetna kozmetika za čiščenje kože na obrazu in tudi dobra krema za obraz. Vedeti morate, da za čiščenje kože na obrazu samo voda nikakor ni dovolj. Voda ne odstrani bakterij in umazanije, ki se vsakodnevno naberejo na obrazu, in navadno milo kožo preveč izsuši, zato uporaba le-tega ni priporočljiva. V kozmetičnem salonu je vedno prvi korak vsake nege, čiščenje kože na obrazu. Pri nas vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki vas zanimajo in vam tudi svetovali glede kozmetike, ki je za vašo kožo primerna.

Ali gube na obrazu lahko odpravi dobra krema za obraz

Gube na obrazu se ne pojavijo le zaradi let, ki minevajo. Koža na obrazu je pomemben pokazatelj, ki razkriva kako človek skrbi zase, koliko nege ji namenja in je odslikava načina življenja posameznika. Pri ženskah se gube na obrazu začnejo pojavljati zaradi hormonskih sprememb, kot sta nosečnost in menopavza. Tudi količina vode se v organizmu z leti vse bolj manjša. Gube na obrazu zelo pohitijo pri kadilcih, saj je nikotin eden izmed najzahrbtnejših risarjev gub na obrazu. Zelo pogosto lahko slišite kako slabo vplivajo na vašo kožo sončni žarki, ki so na dopustu  s kombinacijo vode in vetra zelo dober pogoj, da gube na obrazu nastanejo. Pravilna nega kože na obrazu je za ohranjanje njene vitalnosti in pri preprečevanju nastanka gub na obrazu zelo pomembna. Vsakodnevno nego kože na obrazu lahko vsak opravlja sam s pravo kozmetiko, pri kateri je zelo pomembna dobra krema za obraz. V času kjer je delo in stres na prvem mestu, bi se enkrat mesečno lahko vsakdo  nagradil z obiskom kozmetičnega salona ter si privoščil nego kože na obrazu, ki jo opravijo strokovnjaki, ter se pozanimal kaj lahko sam stori, da prepreči gube na obrazu.

Dobra krema za nego obraza

Kakšna mora biti dobra krema za obraz?

Ob tako široki ponudbi krem za obraz, se človek težko odloči katera je res dobra krema za obraz. Dejstvo je, da je za nekoga krema odlična, za nekoga drugega pa ta krema sploh ni primerna, kar pa ne pomeni da to ni dobra krema za obraz. Vsak tip kože je drugačen, zato se obrnite na nas, kjer vam bodo podrobno svetovali naši strokovnjaki. Oglasite se v naš kozmetični salon ali nas pokličite. Ob tretmaju za pomlajevanje kože našega salona vam bomo ponudili dobro kremo za obraz, ki bo prava za nego kože na vašem obrazu.

Preberite tudi o pomlajevanju kože na obrazu