Pomlajevanje obraza učinkovito prikriva posledice staranja kože

Pomlajevanje obraza je postopek, s katerim poskušamo prikriti vplive škodljivih faktorjev, katerim smo vsakodnevno izpostavljeni. Koža je naš največji organ, zato je pomembno, da za pomlajevanje kože na obrazu poskrbimo pravočasno (okoli 30. leta starosti). Z ustrezno nego obraza bomo namreč poskrbeli za napet videz kože na naraven način.

Starostne gube, neenakomeren ten kože, razne brazgotine in kožne poškodbe bodo po postopku pomlajevanja obraza vidne precej manj. Priporočamo vam, da se odločite za pomlajevanje kože na obrazu s pomočjo tehnologije ELOS, ki upočasni staranje kože.

Pomlajevanje obraza

Pomlajevanje obraza s pomočjo tehnologije ELOS

Tehnologija ELOS je v zadnjem času zelo priljubljena nega obraza, saj drastično upočasni staranje kože. Strokovnjaki s pomočjo laserske terapije in radiofrekvenc prodrejo v najgloblje dele kože in z dovajanjem toplote omogočijo obnovo celic. Posledično se gube na površju zgladijo oz. skoraj popolnoma izginejo.

Omenjen postopek pomlajevanja obraza je popolnoma naraven, zato do poškodb na koži ne more priti, njenega delovanja pa ne ovira. Po tem neinvazivnem pomlajevanju kože na obrazu boste ponovno izgledali mladostno in sijoče. Iščete salon nege obraza v Ljubljani? Toplo vam svetujemo obisk Hiše lepote Porenta, kjer vam bodo strokovnjaki odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Pomlajevanje kože na obrazu

Hiša lepote Porenta – salon za nego obraza v Ljubljani

V salonu Porenta so zaposleni strokovnjaki z goro izkušenj, zato boste med pomlajevanjem obraza zagotovo v dobrih rokah. Veliko jim pomeni, da so njihove stranke po postopku s svojim videzom zadovoljne, zato veliko pozornosti posvečajo prav pomlajevanju kože na obrazu.

Tistim, ki si želite pravega pomlajevalnega učinka, svetujejo, da izberete celoten paket pomlajevalnih neg za obraz. Le-ta vključuje limfno drenažo, diamantni peeling, vitalaser ali IPL terapijo, mikromasažo ali pneumolifting, myodyn masažo ali visoko frekvenco, digitopresurno masažo in masko.

Prepričani smo, da boste po takšni celoviti negi obraza izgledali občutno mlajši. V desetih obiskih se bo vaša koža popolnoma obnovila, postala bo bolj napeta, za piko na i pa se boste med obiski tudi sprostili.

Nega obraza Ljubljana

Pravi čas za pomlajevanje obraza

Se sprašujete, kdaj je pravi čas za pomlajevanje kože na obrazu? Prvi znaki staranja se pri večini začnejo pojavljati že pri 25. letu, a je vseeno potrebno upoštevati, da na staranje vplivajo različni dejavniki (genetska osnova, izpostavljenost UV-žarkom, upad kolagena,...).

Točno starost kdaj začeti s pomlajevalno nego obraza je zato težko določiti, vsekakor pa je bolje preventiva kot kurativa. Manjše kot so gube, lažje jih je odpraviti, zato se lahko za pomlajevanje obraza odločite že pred 30. letom starosti.