Podaljševanje trepalnic je postopek, po katerem boste vedno izgledali urejeno

Podaljševanje trepalnic je med pripadnicami ženskega spola zelo priljubljeno. Želite vedno izgledati urejeno in sveže? Bi radi navdušili ljudi okrog sebe z dolgimi trepalnicami? Podaljševanje trepalnic je torej za vas odlična rešitev, saj boste vedno izgledali kot iz škatlice.

Na maskaro, ki se ves čas packa in drobi, lahko kar pozabite, saj boste s permanentnim podaljševanjem trepalnic dosegli želen učinek brez vsakdanjega truda. Zjutraj in zvečer se vam ne bo potrebno ukvarjati z nanašanjem maskare in njenim odstranjevanjem, saj bodo v Hiši lepote Porenta poskrbeli, da bodo trepalnice narejene kakovostno in trajno.

Permanentno podaljševanje trepalnic ena na ena

Prednosti permanentnega podaljševanja trepalnic

Med umetnimi in permanentnimi trepalnicami je velika razlika. V salonu Porenta, kjer se ukvarjajo s podaljševanjem trepalnic v Ljubljani, cena permanentnih trepalnic ni previsoka, poleg tega pa je nanos veliko enostavnejši. Umetne trepalnice kupimo v trgovini in jih nalepimo le občasno, permanentnih trepalnic pa ne odstranjujemo nikoli.

Ste športno aktivni ali nosite leče, a si vseeno želite dolgih trepalnic? Podaljševanje trepalnic vam je torej pisano na kožo, saj bodo vaše trepalnice izgledale čudovito tako med športno aktivnostjo, v savni, kot med lenobnim poležavanjem na kavču.

V salonu za podaljševanje trepalnic Ljubljana cena permantnega podaljševanje trepalnic odtehta vsakodnevne skrbi in delo z ličenjem. Permanentno podaljševanje trepalnic je namreč namenjeno vsem, saj je lepilo, ki se ga med postopkom uporablja, dermatološko testirano in je primerno tudi za občutljive oči. Zato ne odlašajte in se za čudovit videz še danes naročite v salonu Porenta.

Podaljševanje trepalnic Ljubljana cena ugodna

Postopek podaljševanja trepalnic ena na ena

V salonu Porenta poskrbijo za čimprijetnejši postopek podaljševanja trepalnic ena na ena. 3D efekt novih trepalnic je zato viden že takoj po prvem tretmaju. V salonu za podaljševanje trepalnic Ljubljana vam posamezno svileno trepalnico ali čopek trepalnic nalepijo na posamezno naravno trepalnico. Tako poskrbijo za večjo gostoto trepalnic, podaljševanje pa bo vaš videz še polepšalo.

Kot že omenjeno, je lepilo dermatološko testirano, zato se lahko prav vsak odloči za takšne vrste podaljševanja trepalnic. Ljubljana je mesto, kjer je kozmetičnih salonov ogromno, a v nobenem ne boste doživeli tako profesionalnega podaljševanja trepalnic ena na ena, 3D efekt pa vam bo milo rečeno vzel dih.

Ker nam naravne trepalnice odpadajo, je na vsake 4 tedne potreben refill, ko vam po potrebi nalepijo nove trepalnice. V salonu za podaljševanje trepalnic Ljubljana cena varira glede na dolžino dobe med posameznimi refilli.

Trepalnice podaljševanje 3D