Pošlji povpraševanje

Frizerski salon Ljubljana, kjer bodo poskrbeli za vašo pričesko

Frizerski salon Ljubljana je frizerski salon v lasti Hiše lepote Porenta, kjer bodo ugodili vsem vašim željam. Si želite nove barve las, a bi se za izbiro točnega odtenka radi posvetovali s profesionalnim frizerjem? Ali pa potrebujete žensko oz. moško striženje?

Obiščite frizerski salon Ljubljana! Frizerji z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo svetovali, kaj je pri barvanju las najpomembneje, obenem pa bodo poskrbeli za vašo novo moderno frizuro. So profesionalci za moško kot za žensko striženje, zato bo vaša pričeska po odhodu iz salona izgledala odlično.

Moško striženje

Kako do navdušujoče moderne frizure?

Imate že dolga leta enako frizuro, ki je postala že malce dolgočasna? Bi radi imeli moderno frizuro, a ne veste, komu zaupati? Frizerski salon Ljubljana je odlična izbira, saj se svojim strankam zares posvetijo že pred striženjem ali barvanjem. Pred storitvijo se z vsako stranko pogovorijo o njihovih željah in pričakovanjih, povprašajo pa tudi, kakšnega stila si želijo.

Ker se zavedajo, da je moško striženje enako pomembno kot žensko striženje, se z vsako stranko, preden vzamejo v roke škarje, točno dogovorijo o obliki pričeske. Tudi pri barvanju las ničesar ne prepuščajo naključju, saj se skupaj s stranko dogovorijo o točni barvi in odtenku, poleg tega pa vedno uporabljajo kvalitetne barve za lase. Verjamejo namreč, da sta pogovor in kvalitetne barve za lase skrivnosti za odlično moderno frizuro.

Le z izčrpnim pogovorom lahko ugodijo vsem vašim željam in pričakovanjem. Na razočaranje po ženskem in moškem striženju, lahko v tem frizerskem salonu v Ljubljani preprosto pozabite.

Žensko striženje - moderne frizure in barvanje las

Striženje in barvanje las pa ni dovolj za dober in zdrav videz las

Čeprav se k frizerju največkrat podamo z namenom barvanja las ali ženskega oz. moškega striženja, pa se v frizerskem salonu Ljubljana zavedajo, da to ni dovolj za lep in zdrav videz las.

Če imate težave z lasiščem, je obisk frizerskega salona Ljubljana skoraj nujna izbira, saj poleg standardnih storitev ponujajo tudi specialne nege las in lasišča – teabase aromaterapija, SPA encimska terapija, tretma P-Factor za preprečevanje izpadanja las, tretma Nuova Fibra za obnovo poškodovanih las, ponujajo pa tudi organsko linijo What Nits za boj proti ušem.

V Hiši lepote Porenta bodo tako poskrbeli, da bodo vaši lasje res izgledali čudovito. Še več! Ker si želijo, da bi vaša pričeska izgledala dobro tudi, ko zapustite salon, ponujajo različne vrste krtač in elastik za lažje razčesovanje las. Tako se boste k frizerju z namenom moškega ali ženskega striženja, po moderno frizuro odpravili redkeje.

Frizerski salon LjubljanaModerne frizure in kvalitetne barve za lase