Pošlji povpraševanje

Betonski tlakovci Jarc - izdelava tlakovcev

Betonski tlakovci in drugi betonski izdelki - že od začetka 20. stoletja

V družinskem podjetju z dolgo tradicijo so vam na voljo različni betonski izdelki. V naši bogati ponudbi so zajeti betonski tlakovci, betonski škarpniki, cestni in vrtni robniki, betonski zidaki ter prane betonske plošče. Vsi materiali, ki so zajeti v našem procesu proizvodnje, so certificirani, kar predstavlja enega izmed glavnih dejavnikov za izredno visoko kakovost končnih izdelkov. Če potrebujete kakršnekoli izdelke iz betona, pokličite podjetje Cementni izdelki Jarc, ki se s proizvodnjo betonskih izdelkov ukvarja že od leta 1961.

Tlakovci Jarc

Betonski tlakovci Cementnih izdelkov Jarc za čudovito ureditev dvorišča

Betonski tlakovci Jarc bodo okolici vašega doma pričarali nov in svež videz, ki se ga ne bosti nikoli naveličali. S tlakovci si lahko uredite in polepšate dvorišče, teraso ali parkirišče, lahko pa jih uporabite tudi za pločnike in dovoze. Betonski tlakovci so med ljudmi zelo priljubljeni, saj se lepo zlivajo z naravo, poleg tega pa lahko z različnimi načini polaganja ustvarite številne zanimive vzorce. Polaganje tlakovcev lahko za vas opravimo tudi mi. Prepričani smo, da bo zunanja ureditev s tlakovci Jarcv navdušila tako vas kot vaše goste.

Natančna izdelava tlakovcev na sodoben načinBetonski tlakovci
Ker bi radi kar v največji meri ugodili željam strank,
izdelava tlakovcev poteka izredno natančno, poleg tega so pri izdelavi tlakovcev uporabljeni le visoko kakovostni materiali. Betonski tlakovci Jarc so produkt sodobnega proizvodnega procesa. Izdelava tlakovcev poteka s sprotno kontrolo pomembnih lastnosti vhodnih materialov. Ko so betonski tlakovci oblikovani, vibrirani in stiskani, jih na paletah z robotom prepeljemo v sušilne komore. Po sušenju sledi proces paketiranja, stroji jih obvežejo s posebnim trakom in ovijejo s folijo. Dobro zavarovani izdelki so pripravljeni za transport v skladišče, nato pa kmalu tudi za prodajo. Vsi betonski tlakovci Jarc so ustrezno deklarirani, kjer je potrebno, sta navedena tudi EN standard ter CE znak.


Izbirate lahko med številnimi betonskimi tlakovci

Naša ponudba je izredno bogata. Izbirate lahko med številnimi betonskimi tlakovci različnih dimenzij, oblik in barv. Proizvodni program sestavljajo naslednje linije:

  • Combo
  • Combo Antik
  • Grande Combo
  • Grande Combo Antik
  • Nostalit
  • Belveder
  • Multimo
  • Šestkotnik
  • H
  • Y


Za natančnejše opise, tehnične značilnosti in slike betonskih tlakovcev vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran, prav tako pa se lahko prepričate tudi o široki ponudbi ostalih izdelkov iz betona, kot so kanelete in cepljeni zidaki!


Cementni izdelki Jarc | Betonski tlakovci, tlakovci Oblak, izdelava tlakovcev, tlakovci - povezave do naše spletne strani: