Lesena okna različnih dimenzij in oblik: garancija za udobje bivanja

Se ne morete odločiti med lesenimi ali PVC okni? Ne veste, katera okna izbrati za vašo hišo ali stanovanje? Lesena okna so zdrava okna. Zaradi specifične zgradbe lesa, lesena okna poskrbijo za optimalno vlažnost prostorov, omogočajo odlično zvočno in toplotno izolacijo, hkrati pa so okolju in človeku prijazna. Izdelava oziroma proizvodnja lesenih oken je energijsko najmanj potratna in v primerjavi z drugimi materiali bistveno manj obremenjuje okolje.

Lesena okna lahko po odsluženi življenjski dobi predelamo v manj zahtevne lesene izdelke ali pa jih uporabimo kot energent. V podjetju Marles imamo dolgoletne izkušnje na področju izdelave lesenih oken. Naša lesena okna se lahko pohvalijo z odličnimi termoizolacijskimi lastnostmi, dolgo življenjsko dobo, energijsko učinkovitostjo ter estetsko dovršenostjo. Pri nas boste dobili najboljša lesena okna in polkna različnih dimenzij in oblik, od enostavnih do bolj kompleksnih. Za vse informacije o ceni in ceniku pa smo vam na voljo na sedežu podjetja Marles.

Lesena okna in lesena - alu okna Marles

CENIK LESENIH OKEN S POLKNI


Lesena okna: garancija potrjena s številnimi certifikati

Garancijo kakovosti lesenih oken Marles in ostalega stavbnega pohištva potrjujejo številni pridobljeni certifikati priznanih inštitutov. Podjetje Marles je usmerjeno v razvoj, zato neprestano investiramo v nove tehnologije, ostajamo pa zvesti uporabi naravnih materialov, kakršen je les. Ponujamo vam kakovostna in okolju prijazna lesena okna in polkna, ki so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah ali celo izdelana po meri. Naša lesena okna so sodobno zasnovana in tehnično dovršena, prilagojena so urbanističnim usmeritvam, okolju in celotni podobi stavbe. Okna, enostavna ali kompleksnejših oblik, so zaradi svojih tehničnih lastnosti in sodobnega izgleda najboljša izbira za novo generacijo nizkoenergijskih, pasivnih in energetsko pozitivnih objektov.

Lesena okna standardnih dimenzij in izdelava po meri – cenik:

Če se zanimate za nakup novih lesenih oken, vas vabimo, da na spletni strani izpolnite obrazec za povpraševanje, vpišete želene dimenzije in poslali vam bomo ponudbo. Presenečeni boste, kako ugoden je naš cenik lesenih oken in ostalega stavbnega pohištva.