Pošlji povpraševanje

Lesena okna ali alu les okna? Kako izbrati kvalitetna lesena okna?

Lesena okna, katera za vas izdelujejo v podjetju Okna Kli Logatec, so si prislužila že številna priznanja, ki so potrdila njihovo kakovost, le-to pa se ves čas trudijo obdržati in še izboljšati. Za svoja lesena okna uporabljajo le najkakovostnejši les slovenskega porekla. Da so lesena okna kvalitetna, morajo biti drevesa požagana v pravem obdobju, pravilno obdelana, polizdelki pa pravilno sušeni in skladiščeni. 

lesena-okna-v-novozgrajeni-hiši

Kljub preteklim uspehom in številnim zadovoljnim strankam niso zaspali na lovorikah, ampak je želja po stalnem napredku njihovo glavno vodilo. Naročnikom želijo ponuditi resnično najboljša, visokokvalitetna lesena okna, ki bodo dolga leta, seveda ob pravilnem vzdrževanju in negi, obdržala svoje prvotne lastnosti. Izdelava in montaža lesenih oken gresta seveda z roko v roki, zato poskrbijo tudi za profesionalno vgradnjo z RAL montažo ali prenovo oken, ko in če je ta potrebna.


Kvalitetna lesena okna in alu les okna poskrbijo za izvrstno izolacijo

ugodna-lesena-okna

Lesena okna iz programa so idealna izbira za nizkoenergijske in pasivne hiše. Odlikuje jih namreč visoka toplotna učinkovitost, zato ne prihaja do nepotrebnih temperaturnih izgub. Tako kot s toplotno, se lesena in alu les okna ponašajo z zvočno izolativnostjo, kar pomeni, da boste uživali svoj mir tudi, ko bodo pri sosedih kosili travo ali imeli zabavo.

Za vas izdelajo tudi varčna lesena okna po naročilu oz. po meri, ki bodo v celoti zadostila vsem vašim zahtevam in potrebam objekta kjer bodo vgrajena. Njihova lesena okna po meri bodo znižala stroške, namenjene mesečni porabi energije za ogrevanje in ohlajanje prostorov, kar pomeni, da so prijazna tako do denarnice kot do okolja.

To velja še posebej za troslojna lesena okna, ki združujejo vse najboljše lastnosti. Kvalitetna lesena okna po naročilu so investicija, ki se vam bo slej ali prej v celoti povrnila. Če želite odlično toplotno in zvočno izolativna lesena ali alu les okna po meri, so torej njihovi produkti pravi za vaš dom ali poslovne prostore.


Kvalitetna lesena okna, ki so varčna, estetsko dovršena in ugodna

Njihovi produkti spadajo v najvišjo kakovostno kategorijo, vendar si kljub temu prizadevajo ohraniti njihovo cenovno dostopnost. Nakup njihovih oken je odlična rešitev za vse, ki iščete ugodna lesena okna ali alu les okna vrhunske kvalitete. Vabijo vas, da preverite ponudbo in se sami prepričate, da je ta več kot ugodna. Kvalitetna lesena okna poleg ugodne cene in toplotne učinkovitosti prinašajo tudi estetsko dovršen dizajn, s čimer popestrijo vsak objekt in mu dvignejo prodajno vrednost.

Še ena od pozitivnih lastnosti lesenih oken je vzdrževanje, ki je enostavno, če je to opravljeno sproti. Pri tem se morate zavedati, da je les naravni material, ki potrebuje določeno skrb, kamor se štejejo redni letni pregledi okvirjev, okovja, kljuk, oljenje mehanizmov in seveda čiščenje. Male razpoke in mehanske poškodbe, kot so luknjice od toče ipd. je priporočljivo sproti sanirati, da se prepreči nadaljnja škoda, ki bi lahko nastala pod vplivom vremenskih razmer (tako sonca, kot dežja).

Vsakdo, ki se odloči za lesena okna po meri se zaveda, da boda ta čez nekaj let potrebovala tudi barvanje, kljub temu pa so še vedno najpogostejša izbira ljudi, ki imajo radi toplo in estetsko podobo svojega doma.

dvokrilna-lesena-okna-po-meri


Ali so cene lesenih oken po meri res veliko višje od standardnih?

Lesena in alu les okna že dolgo izdelujejo po meri, saj se je le na ta način mogoče prilagoditi novim načinom gradnje, pri katerih standardne mere, kot smo jih poznali včasih, le redko pridejo v poštev. Vsak arhitekt se pri izrisu objektov trudi biti inovativen in drugačen, pri Kli Logatec pa se trudijo zadovoljiti potrebe strank, ki načrte izberejo. Zato izdelujejo lesena in alu les okna po meri za zelo konkurenčne cene. Če želijo delo obdržati, je prilagajanje tržišču nujno potrebno, tako na estetskem področju, kot na cenovnem. Prav tako morajo slediti standardom, ki so predpisani za vgradnjo lesenih oz. alu les oken, pri katerih moramo preprečiti, da bi v prihodnosti nastajali toplotni mostovi med steno in lesom.

V primeru, da stara lesena okna menjate z novimi, lahko le-ta v celoti ali delno odstranijo, pri tem pa bodo ostali zidovi in špalete nedotaknjeni. Pri novogradnjah je priporočljiva vgradnja lesenih ali alu les oken po meri na slepe podboje, takrat ko so vsa gradbena dela že končana. Posledično ne more priti do mehanskih poškodb, saj so drugi mojstri z deli že zaključili.

Če se zanimate za nakup kvalitetnih lesenih ali alu les oken po meri, si lahko na spletni strani preberete vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Za dodatne informacije jih pokličite ali jim pišite, rade volje vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

STOPITE V STIK S PODJETJEM


kvalitetna-lesena-okna