M SORA: Kakovostna okna po meri


Pri nas v podjetju M SORA, vprašanje, katera lesena okna so najboljša, sploh ne bo več vprašanje. Lesena okna, ki so naprodaj pri nas so visoko tehnološko dodelana in prepričani smo, da boste zadovoljni z izbiro oken pri nas. Ne glede na material, bodisi so to lesena okna ali okna iz drugih materialov, pri nas vam zagotavljamo le kakovostna okna. Če želite okna po meri, ste prišli na pravi kraj. Naši strokovnjaki za okna in vrata vam bodo z veseljem svetovali glede oken po meri. Oglejte si ponudbo naših oken s številnimi prednostmi in koristmi, ali povprašate za nasvet pri izbiri. Pri nas bomo resnično poskrbeli, da bodo okna po meri ustrezala vsem vašim zahtevam. Odločite se za lesena okna, ali izberite alu-les okna, kakršna koli okna boste izbrali pri nas, boste z izbiro zadovoljni. Želite visoko tehnološko izdelana okna, izredno toplotno učinkovita okna, okna privlačnega videza in kvalitete? V podjetju M SORA smo osredotočeni na razvoj in izdelovanje kakovostnih oken, zato boste z okni po meri izdelanimi pri nas zelo zadovoljni. Prepričajte se sami in si oglejte našo spletno stran, kjer se boste navdušili nad številnimi inovativnimi okni in vrati, ki bodo vašemu domu nudila. Kvalitetna vrata in okna po ugodni ceni lahko najdete pri nas v podjetju M SORA.


Zanesljiva in strokovna vgradnja oken po meri


Si želite zanesljivo in strokovno vgradnjo oken po meri? Pri nas se lahko posvetujete z našimi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali vse glede oken po meri in njihove vgradnje. Naši strokovnjaki za okna in vrata bodo poskrbeli za kvalitetno vgradnjo toplotno učinkovitih oken. Pri nas si lahko zagotovite demontažo starih oken v celoti, delno ali s t.i. suho prenovo, kjer bomo zagotovili, da se pri menjavi starih oken za nove, okenske špalete in zidovi ne poškodujejo. Naši strokovnjaki poskrbijo za vgradnjo na slepe podboje in t.i. RAL montaže. V M SORA ponujamo številne tehnične rešitve pri montaži vaših oken.

Katera so najboljša okna in vrataPoceni okna po meri

NUDIMO TUDI LESENA TROSLOJNA OKNA


Kvalitetna okna in vrata za vaš dom po ugodni ceni


V podjetju M SORA smo ponosni na številne certifikate in prestižne nagrade za kakovost in inovatinost na področju oken in vrat. Zato vam lahko 100% zagotovimo kakovostna okna in vrata za vaš dom. Bodisi iščete okna in vrata standardnih dimenzij ali po meri, okna in vrata, ki jih boste kupili pri nas, so iz kvalitetnih materialov in zato trpežna. Za vsakega in vsak žep se pri nas najdejo kakovostna okna iz lesa, ali drugih materialov. V naši ponudbi so lesena okna poceni, a visoke kvalitete in toplotno učinkovita okna, vzdrževanje lesenih oken pa je enostavno. Obiščite naše salone in si oglejte našo ponudbo inovativnih in tehnološko izpopolnjenih oken in vrat za vaš dom.